Pinterest

2013. január 24., csütörtök

Filmsztárok arcképcsarnoka



Az egyik kedvenc gyűjtési területem a Mattel barbiek közül azok, amik valamilyen hírességet, vagy filmsztárt ábrázolnak. Egyelőre csak három ilyen babám van, de azért bemutatom őket.

Ha valakit pontosan érdekel ki mindenkiről készült barbie változat, a CELEBRITY DOLL MUSEUM oldalon megnézheti.

Szóval az első babám, a Beverly Hills 90210 című sorozatból Jason Priestley, mint Brendon Walsh volt.

Szerettem ezt a sorozatot. Brendon mindig James Deant juttatta eszembe, és azt hiszem a rendezőknek is, mert hasonlóan fésülték, mint híres elődjét.
Átható kék szeme van, és a fejét nem csak körbe tudja forgatni, mint általában a fiú babák, hanem billenteni is tudja. Imádom!!! Ha szerencsém van, hamarosan a testvérét Brendát is megszerzem. Egyébként az összes szereplőről készült barbie változat!

Brendon Walsh - Beverly Hills 90210



Jason Priestley



A második karakter babám Emma Watson, mint Hermione Granger a Harry Potter és a Bölcsek köve című filmből. Mikor megláttam tudtam, hogy meg kell vennem. A könyvet is nagyon imádtam, és a film is nagyon tetszett, szóval nem volt kérdés. A baba még kislány méretű. A teste olyan, mint a tornász Stacey barbié. A haja hosszú, de a képen befontam két copfba, mert szétáll. Csak a szoknyája eredeti.

Wizard Sweets Hermione





Wizard Sweets Hermione eredeti dobozában - kép a netről



A harmadik baba ma érkezett, és erre már régóta vágytam: az Olsen ikrek egyike, Ashley Olsen a So Little Time sorozatból, ami 2001-2002 között ment a tévében.
A Mattel 2000-2005 között több változatot is kiadott az ikrekből, különböző ruhákban, frizurával. Színésznek szerintem elég gyengék, de különleges az arcuk, és így babában ez különösen jó. A testük ugyanolyan, mint a High School Musical babák teste, tinédzser alkat. Szerencsére így nem látszanak annyira soványnak. A baba ruhája eredeti.
Itt belenézhetsz a sorozatba a youtube-on.

Ashley Olsen - So little time baba



Mary Kate és Ashley Olsen



A lányok majdnem összevesztek! Hermione elfoglalta az egész padot!



Állj fel légy szíves, le akarok ülni!


Na gyerünk, mosolyogj a kamerába!


Jó barátnők vagyunk


Mi lenne, ha befesteném szőkére, és levágatnám a hajam? Jól állna?



Inkább vetkőzzünk;-)



Odavagyok Brendonért! Nem vitás, hogy összejövünk, mit nekem a korkülönbség!


Csak vegyen magának valami divatosabb ruhát...



Végül csak egy fotó az inkább botrányairól, mint filmszerepeiről híres Paris Hiltonról(egy filmjét láttam, de az elég is volt), akiről a Simba cég adott ki barbie babát, és itt megvehető a vaterán 890 Ft-ért.











3 megjegyzés:

világbaba írta...

Nagyon szépek és különlegesek ezek a babák. Büszke lehetsz rájuk! Nekem is van pár sztár babám, Shakira, High School Musical-ből Troy, Gabriella, Sharpay, Tiara. A blogomon még csak Shakirát mutattam be.

Fricskamacska írta...

Végre lehet megjegyzést küldeni! Nagyon irigy vagyok a babáidra, Én is szeretnék beszerezni egy Olsen lányt, de egyenlőre más van a lista tetején! Üdv: Frm.

Bambuc írta...

Oh, nekem is van Shakirám, de valahogy elfelejtkeztem róla. megnézem a te babáidat is:-)
Összeszámoltam mennyi barbie-m van összesen, hát 6-7 lapos IKEA-s doboznyi, néha soknak tűnik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...