Pinterest

2013. január 6., vasárnap

Kardigán LPS Szöszke Blythenak



Szöszke, mert hogy így neveztem el a kíváncsi természetű kis Blythe babámat, megirigyelte Hegemony77 babájának kis kardigánját, és addig nem nyugodott, míg nem kapott ő is egyet. Mit mondjak? Megizzasztott a dolog. Ha azt mondom, hogy 2x bontottam el és hogy az ujja zoknikötőtűvel készült, 8 szemmel, azt hiszem érthetitek a problémát.

Hát még nem tökéletes, de a következő majd az lesz. A többiek is meleg pulcsit akarnak!

Erről a házról majd még írok egyszer, ha végre sikerül lefotóznom(hétvége van, süt a nap, a gyerek 2 órát alszik stb. és épp nem főzök).





Mellékesen jegyzem meg, hogy Lili lányom jellemzően nem szereti ezt a nagy szemű babát, pedig szőke, és kék szemű. Tegnap kifejtette, hogy nem tetszenek neki a barna hajú, és barna szemű barbiek sem, mert nem szépek. A vörös hajúakkal nincs baja(Lili világos barna én vörös hajú vagyok és mindkettőnknek kék a szemünk).

4 éves lesz áprilisban, de már mindenről van véleménye! Szóval Szöszke és barátnői a nap nagy részében dobozban csücsülnek és jobb napokra várnak, amikor végre bekerülhetnek a nekik szánt babaházba, kipenderítve onnan az óriás plüss oroszlánt, a vad zöld T-Rexet, és a megannyi számukra rettenetes állatot:-)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...