Pinterest

2013. január 27., vasárnap

My little pony Megan babaEgy régi adósságomat szeretném törleszteni. Már elég régen megérkezett a My little pony Megan babám és a póni házak is, de még képet nem tettem fel róluk.

Igazából a póni óvoda van állandóan szem előtt, az egyik póni ház fent van a szekrény tetején, a póni kastély még jobb időkre vár az erkélyen. Egy időben nagyon sokat játszottunk a pónikkal. Már sokkal többen vannak, mint ezen a képen, egy egész ménes, mint a férjem szokta mondani. Van köztük szárnyas, egyszarvú, szivárványsörényű, tekergő fejű, fiú póni(!)stb.

De lássuk a fotókat. Megan egy Simba Pamela ruhát visel, mert még nadrágot nem varrtam neki. Sundance-en ül, azon a pónin, amivel együtt kiadták anno.Sundance pony 1985-ös2 megjegyzés:

Zsófia Küzmös írta...

Szia!
Nagyon tetszik a gyűjteményed,meg tudnád mondani, hogy hol szerezted a ponykat, főleg a fiút?
És ha valaha felszámolásra kerül a ménes szívesen megvenném =D

Bambuc írta...

Szia

Köszönöm, minden pónit a vaterán vettem. Egy időben csak ezekre vadásztam. A fiú póni tényleg ritka, én is csak egyet láttam eddig. Most kb. 30 póni van, egyelőre még játszunk velük, de felteszem ide a blogba, ha megválnék tőlük, jó? Az áruk 500-1500 között mozgott darabonként, attól függően mennyit értett hozzá az eladó.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...