Pinterest

2015. március 15., vasárnap

Még mindig varrok...



Van hogy érdemes olyan helyi turiba is elmenni, ahol egyébként 2 havonta találok valami vásárolnivalót. Most sem vettem volna semmit, ha a kislányom meg nem látja a dobozban ezeket a babákat.
Még nem voltak beárazva, és nem is adták drágán, szóval lecsaptam rájuk.



A fiú, egy HSM Chad baba,



a lány egy Cali Girl Christie.




ESZMÉLETLENÜL göndör a hajuk! Fésüléssel nem is próbálkoztam. Szinte újak, ilyen szerencsém is régen volt. Bár nem rajongok kifejezetten Christie arcáért, olyan lenéző tud lenni( a mosolygós Nikkit szeretjük Lilivel), Chaddel együtt szép párt alkotnak, bár csak testvéreket:-), hiszen nagy a magasságbeli különbség Christie javára.

A sötét bőrén szinte minden pasztell szín jól mutat, ezért varrtam neki egy pamutvászon nadrágot. Mit mondjak, megszenvedtem a zsebvarrást. Sehogy sem akart szép kerek lenni a díszítővarrás!!!



Draculaura pedig kifejezetten a kislányom kérésére került bele ebbe a bejegyzésbe, mert kitört nálunk a Monster láz. Egyelőre ketten vannak Frankievel, de hamarosan öten lesznek.



Az esőkabát kivételével- ami egy My Scene lányé volt - a többit ruhát én varrtam. A koponyát körömollóval vágtam körbe, és ragasztva illetve varrva van a dekorfilcre a táskához.
Az icipici nyomtatott Monster High magazinok pont beleférnek.

2 megjegyzés:

Ashoka írta...

Chad to mój faworyt. bardzo lubię jego napuszoną fryzurę:)

Bambuc írta...

I love it too:-) Ashoka. He's so handsome.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...