Pinterest

2015. március 11., szerda

Terhes Sindy baba klónŐ kimaradt az előbbi terhes barbiekról szóló cikkből. Ő egy Hasbro - Ceppiratti Sindy klón baba.
Amint látjátok, a baba egyértelműen mutatja egy állapotos nő testének jellegzetességeit: kiszélesedett derék, nagy pocak. Mikor "megszületik" a baba, az anyuka baba hasa lapos lesz, de más nem változik. Pont mint az életben, ahol el kell teljen bizonyos idő, hogy a kismama visszanyerje közel eredeti alakját. Ilyen szempontból ez a baba sokkal szimpatikusabb, mint a kettő-az-egyben Midge, aki miután "szült" ugyanolyan karcsú lesz, mint előtte. Ami, anyukaként tudjuk, hogy az esetek nagy többségében nem így van. Főleg, ha valaki császármetszéssel szül! Mint ha szigorúan vesszük, ezek a terhes babák is.A Hasbro és a Ceppiratti(olasz)cég közösen adott ki egy különleges Sindy baba típust, amit csak Görögországban forgalmaztak a 90-es években.
Ennek a babának olyan fejformát használtak, mint az olasz Tanya, Ella, és egyébként a Fulla babának is.

A fenti képet egy olyan oldalon találtam, ahol ez a baba Sindy babaként volt megnevezve. Bár inkább Jessica babának néz ki, mint ahogy ITT írják. A kisbabája legalábbis olyan, mint amit ma árulnak az olcsó kínai terhes babákhoz. A hasa elég egyszerűen van megoldva, semmi dupla pocak.

Azért bemutatom pár képben, kire is akar hasonlítani.

Ezek a görögországi Sindy babák.Nyakán Ceppiratti jelzés. Ez különbözteti meg a többi babátólEgyéb görögországi Sindy babák. Van egy csomó, elég csak rákeresni a neten: Greek Sindy.3 megjegyzés:

Marta írta...

Hello from Spain: great Sindy. Keep in touch

Katarzyna Zbieraczka-Dziwaczka írta...

I like all Sindy :) cordially greet :):)

Ashoka írta...

Bardzo ciekawy klonik - bardzo mi się podoba:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...