Pinterest

2015. március 8., vasárnap

Pose and Style Rapunzel bemutatkozikMinta ahogy egy előző bejegyzésben írtam, vettem egy Pose and Style Rapunzel babát, ma őt mutatom be nektek. Kicsit kócosan, de tökéletes állapotban érkezett, csak a haját kellett alaposan megmosni és kifésülni balzsammal. És már készen is állt a pózolásra:-) Az eredeti csomagolthoz képest, hiányzik a koronája, és a kis kaméleonja.

Ilyen még új frizura nélkül- Még székre támaszkodik, mert nehéz lábujjhegyen állnia, mint egy balerinánakinkább leül, ez jobban megy nekia haja természetesen aranyszőke és hosszú, selymes, dús, könnyen fésülhető.a haja olyan hosszú , hogy kicsit hátra is húzza fejét:-)az arca nagyon kedves, szépen van festve, nem túl sok sminkkelA felsőruháját, mintha csak "rászabták volna". Bugyi is jár hozzáa lábát nem tudja teljesen egyenesre kihajlítani, és angol spárgázni sem tud. Alapvetően kevesebbet tud, mint egy fashionista babatérdelni meg lemenni hídba még csak-csak, de leülni, úgy hogy a feneke a talajon legyen, megint csak nem tudEzek alapján már kiderült, hoyg miért hívják pózoló babának, lássuk hogyan készít új stílusú frizurát magánakAmint látjátok, három hajfonata van, gyárilag előkészítve. Mindhárom fonatba három szál erős drót van fűzve, ezért a fonat hajlíthatóvá válik. Kis rózsaszín bigyókkal zárják le a fonat végét.
Beastsbelle blogján, akinek szintén van ilyen babája, megnézhetitek milyen frizurákat lehet készíteni a drótos fonatok segítségével. Nekem csak ilyen egyszerűt sikerültAzért meg kell mondanom, nem könnyű, és van egy olyan érzésem, hogy egy adott pillnatban megszabadítom őt ezektől a röpödő copfoktól, mert nem gyerekeknek valókü, legalábbis 7 éves kor alatt, nem javaslom a tekergetését, mert nem lesz belőle jó frizura, bár az ötlet jó lenne. Amúgy a baba helyes lenne, csak kicsit nyikorog a teste, nem is értem miért. A drótos fonatok elég nehezek, ezért hátrahúzzák a fejét, ami azért elég idegesítő.

Azért egyelőre marad nálunk, majd tesztelem a gyereken:-)))

2 megjegyzés:

Anna Hernádi írta...

Ha esetleg megunnátok a babát, engem érdekelne :)

Bambuc írta...

Szia.

Még megvan és eladó. 2500 Ft+ posta, ha érdekel. A bababolondos címemen el tudsz érni, hogy megbeszéljük a részleteket.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...