Pinterest

2015. március 1., vasárnap

Sparkle Girlz babák ás angol társaik

A legutóbbi gyerek szülinapi partin a kislányok 2 kis Sparkle Girlz sellő babát kaptak, és láttam is,hogy az anyuka az Auchanban vette őket 400Ft-ért. Sajnos én a férjemmel voltam a boltban, így nem vehettem titokban egyet sem, de ami késik, nem múlik.
Gyerekkézbe abszolút ajánlhatóak ezek a babák, mert olyan masszív testűek, mint a Simba Evi Love babák.

Utánanéztem, minek is a klónjai/változatai ezek a babák:-)

Mert sok minden csak másolat.

Szóval az eredeti Sparkle Girlz babák egy másik márkanévvel, a Funville-el is el vannak látva. Ezeknek a babáknak a teste, és leginkább a lába, jobban hasonlít a Barbie lábakra, vagyis normális vastagságú. Amit nálunk lehet kapni, az vékony lábú.

Na ilyen egy igazi Funville Sparkle Girlz baba test! Katt Cozy blogjára a részletes bemutatóért


A Funville cég egyébként angol illetőségű , és a legtöbb különböző bőrszínű babát Amerikába exportálja, sajnos:-((

Klikk a Snickerdoodle street blog írójának blogjára több képértRákerestem a neten a babákra. Az alábbi fotók az ebay.com oldalról valók. A Funville márkájú babáknak körülbelül olyan áruk van, mint nálunk a sima Sparkle Girlz babáknak.

Ha dobozos Sparkle Girlz babát vásárolsz, meg kell nézni a dobozon szerepel-e a Funville márkanév, innen lehet látni a különbséget.

Funville Sparkle Girlz

Funville Sparkle Girlz ballerina set - Balerina babák gyerekruhákkal


Reklám video
Sparkle Girlz balerina

Sparkle Princess, Fairy, Mermaid set- Hercegnő, tündér és sellő szett - együtt a háromféle baba
Ezek azok a gyenge másolatok, amiket nálunk lehet kapni. A dobozon keresztül is látható, hogy a babák karja nem úgy áll, mint az előzőeké, és vékony fényes műanyagból van a testük. Az arcuk sem annyira kidolgozott, mint az eredetiké.


Reklám video
Sparkle Girlz Mermaid, Princess, Fairy

Funville Sparkle Girlz HófehérkeAzért kezdtem barna bőrű babákkal, mert Amerikában az elképzelhető összes színárnyalatban lehet kapni őket. Ja bocs, ázsiai nincs. Még.
Ha megfigyelitek a sötét bőrű babákhoz más fej öntőformát használtak! A világos bőrűből is van nyitott és csukott szájú, ami nagyfokú változatosságot eredményez a babák között.

Funville Sparkle Girlz Princess, hercegnők fagyi kehelybenFunville Sparkle Girlz balerinákEgyébként megszólalásig hasonlítanak a Glimma Girlz babákra.

Glimma Girlz Fairy tündér baba


Glimma Girlz Nixie Mermaid, sellőGlimma Girlz világító szárnyú alkonyat tündérGlimma Girlz Little Princess - barna hajú kis hercegnő. Valószínűleg kevésbé dús a haja , mint hasonmásának.Glimma Girlz Little Princess-szőke
Mini babák összehasonlítása a Toy Box Philosopher blogján

A végére pedig egy szabásminta a mini Sparkle Girlz babáknak. Még nem próbáltam ki, szóval előbb próbáljátok rá papírból a babákra a szabásmintát.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...