Pinterest

2015. március 18., szerda

Kölcsön mami



Ezt a helyes Simba terhes Steffi babát, a kislányom ovistársának anyukájától kértem kölcsön, hogy legyen a modellem, a terhes barbie baba ruhákhoz.
Egy alapos mosdatás és fésülés után, már szinte olyan, mint újkorában. Látszik, hogy sokat játszottak vele, mert a kislány akkor kapta, amikor kistestvére született.(5 éves korában).

No, de nem marad itt örökké, úgyhogy addig is készítettem pár képet róla az archívumba.




Ez a kis blúz, és a szoknya kifejezetten terhes barbie babáknak készült. A blúz gumirozott, alulról kell felvenni, a szoknya a széles pamut deréknak köszönhetően szintén nyúlik. Mivel kismamák a 9. hónapban(előtte sem tanácsos) már nem hordanak magassarkú cipőt, ezért egy lapos talpút kapott a pózoláshoz.




Közeli kép az arcáról



A baba arca, a Steffi babáknál megszokottan, csak minimális sminket kapott. Ezt szeretem.

A hajának minősége borzalmas, rövid idő alatt összekócolódik. Ez régi hibája a Steffi babáknak(az 1980-90 években még sokkal jobb minőségű hajakat tűztek nekik). Persze még mindig szőke!

A feje egy gömbön forog, könnyen levehető, ami jó hír azoknak, akik szeretnek fejet cserélgetni. Rossz hír, hogy csak Simba Steffi fejet lehet rá rakni. Ha más színű hajat akarunk, akkor vagy áttűzzük a fejet, vagy keresünk egy megfelelő színű fejet. A mostani, modern testű babák színe nem egyezik ezzel a testszínnel, szóval ne próbálkozzunk vele.
Én egy barna hajú Steffi Mallorca, vagy Steffi Ultra Hair babával próbálkoznék, ha lenne.

A teste pont olyan mint egy kismamának kell lennie: széles derék, pocak.



Én mindenesetre minden gyűjtőnek és anyukának ajánlom, mert a leírtak ellenére, tökéletes interaktív játék lehet egy nagy testvérnek.

Eddig csak 1990 Ft + postáért láttam ezt a babát online játékboltokban, de ha tud valaki olcsóbban, szóljon, mert mindenképpen veszek egyet a közeljövőben. Beleszerettem!







3 megjegyzés:

csevi írta...

Én folyton a KIK-be bámultam ezt a babát. Most mikor már elhatároztam, hogy vennék. Nincs. De majd csak lesz valahol. Csak ne hagyjam ott.

Fricskamacska írta...

Van egy rossz hírem: Én csak drágábban láttam :( 2500 alatt nem futottam eddig vele össze sehol.

Bambuc írta...

YES? YES, itt lehet kapni online shopban és átvehetem Vácon, 1800 Ft-ért.

Tudjátok váci játékboltok előtt vagy után... kellemest a kellemessel:-)

Jövő héten remélem eljutok oda.

http://www.jatekhaz.hu/steffi-love-terhes-baba-simba-toys-18675.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...