Pinterest

2013. június 16., vasárnap

Pedigree Sindy Super Home babaház végre összerakva!



Már jó pár hónapja várja ez az eredeti 1980-as Sindy Super Home babaház, hogy összerakjam. Két szintet sikerült is, a harmadikat, ami a hálószoba lenne, nem raktam a tetejére, mert nem tudnám a gyerekszobában kinyitni az ablakot. Mondjuk így is útban van, de egy ideig kibírjuk:-)



A babaházat bútorozva vettem. A sárga fürdőszobabútor eredeti Pedigree Sindy márka, a nappaliban látható ruhásszekrény is, a fehér kinyitható kanapé, asztallal Barbie szett, a szőnyeget még én szőttem főiskolás koromban. A konyhaszékek Sindy márkájúak, egyedül a konyhabútor(mosogató, hűtő, sütő) márkanév nélküli, de pont jó méretben!

A házhoz még egy tetőtéri terasz is tartozik, illetve lift és erkély is kapcsolható hozzá, de az sajnos nincs meg. Itt egy kép egy összerakott házról.



Most egy fotó kedvéréét beköltözött a házba az összes Sindy babám! A kislány baba a nappaliban a fotel mellett Patch(1972/73), Sindy kishúga. Sajnos belőle csak egy van, egy fürge vaterás a múltkor elnyert előlem egy Patch babát és két Sindyt:-(((.



A konyhaszekrény és a hűtő is fel van szerelve edényekkel, mert azok is tartoztak a csomaghoz.

4 megjegyzés:

Unknown írta...

Hello from Spain: I just discovered your blog. I'm a mother and I collect dolls and dollhouses. I see that you have a photo on the cover of your blog Nancy doll. I grew up playing with the doll. I also really like your dollhouse and Sindy. I became a follower of your blog. I invite you to my blog: all4barbie.blogspot.com
If you want to keep in touch

Fricskamacska írta...

Hú, nagyon szuper ez a babaház, pláne a cuki bútorok! Egy kicsit irigy vagyok rá! A babákat én is néztem, de elszabadult az áruk... És, jól látom, hogy olyan Aranyhaj költözött hozzátok, mint ide? :D

Bambuc írta...

Szia Fricskamacska!

Igen, végre! Már régóta szemezek vele. Ez egy 2012-es Disney Store Rapunzel. Az aprod-on csaptam le rá! Nagyon szép baba, és gyerekbarát! Mindene strapabíró. Már csak a mesét kell hozzá megnézzük! Lili már ki is tépte a kezemből a fotózás alatt és vitte magával aludni:-)

Bambuc írta...

Hello Marta!

Thank you for visiting my blog:-)
The oldest Nancy doll was one of my first dolls, that I have bought on the net.I love her very much.

You have a very nice blog, I will follow you too!

Orsi - bambuc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...