Pinterest

2013. június 3., hétfő

American Girl Doll Molly megérkezett!


Immár a 6. American Girl babám érkezett meg, a kistáskájában található hímzett zsebkendő szerint Molly, balról a harmadik.

Utánanéztem a neten, hogy tényleg azonos-e a skót amerikai családból származó Molly McIntire karakter figurával. Úgy tűnik igen.

Mollyt 1986-ban gyártották Samantha Parkington és Kirsten Larson babákkal együtt(mindkettő megvan nekem)

Született: 1934 április 22. Jefferson, Illinois

A babához tartozó könyv 1943-46-ig követi végig az életét.
Legkedvesebb barátnője Emily Bennett, aki egy nagyon bájos szőke hajú baba.

Még filmsorozat is készült belőle. Itt megnézhetitek a neten: An American Girl on Home Front Szerintem a magyar tévé is mutatta.
Molly megint csak Budapestről utazott ide, az aprod.hu oldalon akadtam rá, teljesen véletlenül, mert igazából hard plastic babákat kerestem.

Már a fotón is látszott, hogy lesz dolgom vele,látszott rajta, hogy gyerekkezek között forgott, szeretgették, hurcolászták. Szerencsére azon kívül,hogy piszkos és nagyon kócos volt, nem volt semmi baja. Na jó, kicsit vágtak a frufrujából.Ezért aztán megfürdötthajat mosottmegtörölközöttitt még nagyon kócos és vizes mindenholde aztán ilyen csodaszép lettna ilyen szépen ki lehet fésülni egy jó minőségű parókátösszebarátkozott egy Just like you AG babávalössze is hasonlították a hajukat, és kiderült, hogy Molly haja úgy van megcsinálva, hogyha két copfba fonja, ne látszódjon ki alóla a paróka anyaga, ezért hátul kicsit vágtak a hajából gyárilag. Molly karaktere ugyanis copfos.nem úgy mint az ujabb babánálde azért szépek mindketten, Molly és a barátnője(még nincs neve)barátok lesznek örökreHa megfigyelitek, Molly baba teste kicsit vaskosabb, mint az új babáé, akinek már márkajelzést is varrtak a textil testébe.

Molly ilyen helyes matrózruhába jött, egy kis táskával és egy zsebkendővel. Még mosás előtt vagyunk, bocsA táskát muszáj jobban bemutatnom, mert annyira szuper, hogy eldöntöttem csinálok egyet nagyban is magamnak.

Szóval egyrészt ez egy kék válltáska egyik oldalamásik oldalaha leszedem a vállszíját akkor egy kék gyerek pénztárcaha kinyitomlesz belőle egy szürke válltáskamajd ha leveszem a vállszíjat, és előhúzok a zsebéből két másikat, egy szürke hátizsákká változikSzuper, nem? Imádom az ilyen praktikus megoldásokat. Most még egy ideig itthon vagyok, talán lesz rá időm nagyban megcsinálni.

És íme a AG lányok külön - külön.

SamanthaKirstenMollyKitRebeccaJust like you

baba3 megjegyzés:

csevi írta...

Jó szemed van hogy az ilyen szép babákat kiszúrod. Nagyon szép a gyűjteményed!

Bambuc írta...

Köszönöm:-)sok időt vesz el is vesz az életemből a babanézegetés:-))

abacsa írta...

Kedves Bambuc! Ha a Rebecca babától megszeretnél válni, légyszi gondolj rám! Előre is köszönöm! Üdv: Anikó

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...