Pinterest

2014. december 30., kedd

Az év utolsó vásárlása...Ma egyáltalán nem készültem Vácra, de valahogy a váci rév felé menő buszra szálltunk a kislányommal, hogy Leányfalun vegyünk neki csizmát, amikor hirtelen ötlettől vezérelve továbbmentünk és komppal átmentünk Vácra. Gyönyörűen sütött a nap, bár volt vagy -8 C fok!
Vácon nem csak jó cipőboltok vannak, hanem két angol játékturi is, amit nem lehet kihagyni, ha arra járok.

Fotó az elsőről, ami a Széchenyi István sétálóutcáról nyíló Kalmárok udvarában található ( a fotó ősszel készült)
Nos az elsőben vettem ezt a gyönyörű Sindy babát és a három angol nyelvű Beatrix Potter: Peter Rabbit (Nyúl Péter mesekönyvet. A könyvek 600 Ft/kg áron vannak(!)Fotó a másik üzletről, ami a Széchenyi István sétálóutca és az Eötvös József utca sarkán található( a fotó ősszel készült)A másodikban pedig nagy meglepetésre a babás polcon megláttam ezt az amerikai Ideal márkájú Velvet babát.Kicsit koszos volt, de tökéletes állapotban találtam, a hajából például egyáltalán nem volt levágva. Különlegessége, hogy a derekán lévő húzókával fel lehet tekerni a haját a testébe.Jövőre írok majd róla egy hosszabb bejegyzést, mert már van ebből a babacsaládból 3 babám.
Itt egy reklám, hogy ismerkedjetek vele előre is.

Nagyon örültem neki, mert ez az egyik olyan baba, amit külföldön sokan gyűjtenek, és nálunk elég ritka hozzájutni. Már nagyon régóta vágyom rá. A ruhája is eredeti, de nem az ő mérete, hanem Crissy nevű nővéréjé.

ÉLJENEK AZ ANGOL TURIK!!!!

Szóval megérte átmenni Vácra. Legközelebb január 15 után kapnak új árut, addig nem érdemes menni.

Mire hazajöttünk, és leszálltunk a buszról, már - 12 C fok volt(!), hát majd megfagytunk, de babákért mindent kibír az ember:-))))

(Csizmát is vettünk persze meg apró játékokat az "utánfutómnak")


Hasonló szerencsés vásárlásokat kívánok mindenkinek a jövő évre!

5 megjegyzés:

Marta írta...

Hello from Spain: in your city too cold. Great purchases. Lovely dolls. Nice pics. Happy New Year. Keep in touch

Nataline írta...

Bonne année à toi aussi, merci de ton passage sur mon blog, au plaisir de te relire...

csevi írta...

Ezzel az ideállal én is szemeztem még az olx-en, de kicsit kopaszka volt elöl a barna. Szép fogás! Főleg a mesekönyvek azokat én is szeretem.

Bambuc írta...

Én vettem meg az oxl-en a két másikat, hát azoknak tényleg levágták a hajukat. Még gyűjtöm a póthajat, hogy át tűzzem őket. Nem lesz egyszerű.

Inka írta...

ależ Ona ma słodk nosek - widać, że
dziewczyna z charakterem!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...