Pinterest

2014. december 17., szerda

Aukcióajánló- 4-Ever Best Friends - DDR Steffi - Aradeanca Geta - Happy Family Midge - RattiMostanában nincs türelmem rendes bejegyzést írni, ne haragudjatok, pedig készül több is egyszerre, de szerintem Karácsony előtt már nem tudom befejezni, legfeljebb az egyiket.

Szóval két kedves gyűjtőnek a babáit ajánlanám nektek. Nyugodtan elmondhatom, hogy mindkettővel napi kapcsolatban vagyok, tökéletesen megbízhatóak, nyugodtan vásárolhattok tőlük.

Selma, antik babákat gyűjt és javít, gyönyörű porcelánbabái vannak, itt a blogja. Sokat lehet tőle tanulni, ha érdekelnek az antik biszkvit babák.

THURINGIA.BLOG.HU

Ő árulja a fenti képen látható kedves arcú, gyerekeknek is bátran kezébe adható 4-Ever Best Friends - Sana babát, 2004-es kiadást, 2000 Ft-ért. Klikk a névre az aukcióhoz.A másik gyűjtőismerős, Vörös, egy DDR Steffi babát árul, amiről már nálam is olvashattatok ITT, 2500 Ft-ért. Klikk a névre, ha kíváncsi vagy az aukcióra.A másik babája egy romániai barbie klón, egy Aradeanca Geta szőke baba eredeti cipőjében, akiről ITT olvashattok nálam. Nekem is van már egy szőkém. Klikk a névre az aukcióhoz.Van neki egy Happy Family Midge babája is, ami hátul egy pöcök megnyomásával felemeli a karját. 2000 Ft-ért.Ha pedig szeretitek a retro babákat, akkor ezt a 1964-es olasz Ratti babát ajánlom nektek, ugyancsak tőle,2500 Ft-ért.

1 megjegyzés:

Katarzyna- Zbieraczka Dziwaczka írta...

Also I have the Ever Best Friends, this very cute dolls :):)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...