Pinterest

2014. augusztus 31., vasárnap

Steffi Love a divatkirálylányMár régóta figyelem mit tud újítani a Simba cég Steffi Love baba ügyben.
Az egyik új kiadású babasorozatuk a FAIRYTALE FASHION PRINCESS STEFFI LOVE hercegnő sorozat.Mivel a hétvégén a közeli Auchanban jártunk, vettem magamnak a bátorságot(férj fizetett) és vettem egy original vagyis dobozos babát- ez ritkán fordul velem elő, mert általában spórolni szeretek egy babán, de ez most csak 990 Ft volt, szóval nem volt kérdés hogy megveszem. Meg írni is szerettem volna róla nektek:-)
Megnéztem mind a négyet közelről, de csak ez az egy tetszett. Nem véletlenül! Végre egy fekete hajú és barna szemű Steffi! A többi egyenszőke volt merlícsíkkal.Már láttam másoknál ezt a babát, és úgy gondoltam ilyet ritkán adnak ki, mármint nem szőkét-ezért gyorsan meg is vettem.

Amint látjátok a sminkje tökéletes, enyhe csillogással a szemöldöke alatt, ami nekem speciál nem hiányozna, de egy divat hercegnőnek jár az extra smink.Erről most a Shoppingkirálynők műsor jutott hirtelen eszembe, elég vicces ez a divathercegnő név.

Merthogy a ruhája nem éppen divatos, hanem nagyon is klasszikus.

A teste nekem kicsit olyan, mintha túl sokáig szolizott volna:-) és NAGYON vékony!!!
A fotó nem adja vissza az enyhén vöröses bőrszínt:-(

Megnézhetitek elölről,majd hogy milyen ügyesen lendíti a lábát oldalra,egy kép oldalnézetből. Jól látszik mennyire vékony az alkata


ez a bugyi le fog csúszni, nem gondoljátok?


legalábbis hátulról pont úgy néz kiJa és ha hercegnő, hát akkor nem kérdés ki lenne ő, ha Disney mesehős lenne!

Hófehérke

Persze ha egymás mellé tesszük őket, kiderül ki is az igazi hófehér-ke.


A testük is egészen más.


De azért jól megvannak.

Steffire simán ráment Hófehérke ruhája, ő bezzeg alig bírta hátul összetűzni! Ki is domborodik rajta ami kell, Steffin meg lötyög a Disney ruha.A balerina változat felkerült a kívánságlistámra:-)

2 megjegyzés:

csevi írta...

Ezzel a babával én is sokat szemeztem, mert nincs még hófehérkénk és ezt választottam volna. Most meg nem látom.

Fricskamacska írta...

Én a Glima picurral voltam így, kaptam egy tuti tippet, baba meg már sehol, mert elfogyott :( ezek gondolom azért kelendőbbek, mert nem tucatszöszik. Amúgy tényleg jó vékonyka! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...