Pinterest

2014. augusztus 10., vasárnap

Mulan itthon


Hát végre megérkezett Mulan is. Pontosabban Secret Hero Mulan egyenesen 1997-ből, akiről már egy előző bejegyzésben szó esett.Egy alapos fürdést követően már semmi gond sem volt vele. Jobban mondva a szájáról kicsit lekopott a smink. Amúgy nagyon kedves arcú baba. Most ő a kedvenc a Disney babák közül.
A haja le van vágva, pont mint a mesében.Egy ilyen felköthető hajtincset kell vennem a kínaiban pótcopfnak.Az eredeti is ilyen volt, egy piros szalaggal kellett felkötni a hajába. Mellé egy felköthető szoknya is járt, mint ezen a képen.A teste amint látjátok, igen hajlékony, és ami még külön jó, hogy nincs elkopva, ezért megáll a saját lábán.Ruhát még nem sikerül varrni neki (épp ma lettem túl a lakás kifestésén) de már kiválasztotta a megfelelő anyagokat: kínai selyem, arany dekoranyag, piros bébiszőrme.Valami ilyesmit szeretnék majd varrni:Vagy az örök kedvencem A HŐS című film bármelyik szereplőjének ruháját.
De A REPÜLŐ TŐRÖK KLÁNJA című filmet is nagyon szeretemEgyébként már megfilmesítették Mulan történetét, a főszereplőt Zhao Wei játssza.

1 megjegyzés:

csevi írta...

Ilyen ruhát én is szeretnék varrni az egyik babámra, de jó nehéz olyan anyagot találni ami picibe visszaadja a ruha könnyedségét súlytalanságát. A Mulan filmje pedig nagyon jó volt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...