Pinterest

2014. április 14., hétfő

Kid Kore babák -Jodi és KatieMostanában áttértem arra, hogy csak kéthavonta veszek babákat, így gazdaságosabb és én is tanulok egy kis önuralmat:-)

A kisebbik babát egy nagyon kedves ismerős babagyűjtőtől vettem, akivel egy városban lakom. Már egy ideje nézegettem az aukciót, még ajánlottam is nektek, azt hiszem, és múlt héten végül megvettem tőle.

Pár napra rá megvettem ugyanennek a babának a testvérét is.Lesz majd egy részletes bejegyzésem erről a márkáról, most csak annyit, hogy a két baba a 1980-90-es években készült KID KORE(néha Kid Core-nak írják)babacsaládhoz tartozik.

A kicsit JODInak hívják. Leginkább a hatalmas szeme és a bájos arca tetszett meg. A teste keményebb műanyagból van, mint a Mattel Shelly babáé, és jóval egyszerűbben is van formázva. Derékból körbe tud fordulni, de a karját csak előre és hátra tudja behajlítani. A ruhája nem eredeti.Jodi jelzése

C KID KORE 1995

c KID KORE 1995
CHIN A

Készítettem egy-két fotót, amin össze lehet hasonlítani korabeli barátnőivel.
Balról jobbra: Zapf Missy Milly-Mattel Shelly/Kelly-Kid Kore Jodi-Simba EviAmint látjátok, a teste elég gyengén formázott, főleg Shelly mellett.Ha ellenben a két baba arcát egymás mellé tesszük,akár jó barátnők is lehetnek.


Fiatalabb lánytestvérét(mert majd lesz egy Barbie méretű és korú nővére is)KATIEnek hívják.Katie jelzése
c Kid Kore
1990

c 1992 Kid Kore
CHINA

Katie valamivel kisebb mint a régi típusú Mattel Stacie baba. A lábai belül drótozottak, mint a 60-as évekbeli Mattel Tutti babáké.

Íme a lánycsapat:

Mattel Carla-Kid Kore Katie-MAttel Stacie régi-Mattel Stacie modern


Katie az "idősebb" Stacievel barátkozik szívesen.De a fiatalabb Stacievel is vannak közös pontjaik! Mindkettőjük ruhája eredeti és kék kombinációjára épül.

2 megjegyzés:

Fricskamacska írta...

Hát, nem tudom, mikor lesz annyi önuralmam, hogy két havonta vegyek babát :) Nagyon szépek a lányok, a kicsinek igazán figyelemre méltó a testalkata!

csevi írta...

Nahát és még én hittem azt,hogy nyakrafőre veszem a babákat ha havonta veszem. Én most egész jó önmegtartoztatáson vagyok. Egyszerüen nem tudok babát venni,mert akadályokba ütközik. Tetszik a nagylány. A kicsinek viszont a teste fogott meg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...