Pinterest

2013. október 19., szombat

Kicsi és nagyobb babáim...




Lassan bemutatnám a baba családba tartozó kislány babáimat. Ezen a képen Barbie testvérei közül Skipper, Shelly és az újabb Stacie(bocs elírtam a nevét a képen) is látható.

A legelső, fekete hajú szépség a német Petra baba húga Peggy. Nagy szerencsével sikerült őt kikérnem egy csomagból. Nagyon szép babácska és kitűnő állapotban van a korához képest( 30 éves:-)Profilból nagyon hasonlít a nővérére, Petrára. A lába hajlítható, a kezét előre-hátra tudja csak mozgatni.

Mellette a már külön bejegyzésben megemlített Lily Rose áll,az Only Hearts Club babacsalád tagja.

A mosolygós copfos már a legújabb Stacie, akinek a jobb karjáról csak a cicája hiányzik.

Majd egy sápadka Quick Curl Skipper következik a 70-es évek végéről. A haja egyszerűen kifésülhetetlen, azért van copfban.

Hermione Grangert gondolom nem kell bemutatnom a Harry Potter rajongóknak. A karakteres fejet egy régebbi Stacie baba testére helyezték, amitől abszolút mozgékonnyá vált.

A néger kislány igazi retro darab, Carlának hívják és Tutti barátnője 1976-ból. A testében drótváz van, ami segít az amúgy egy darabból formázott testet behajlítani.

Egy kis Zapf Missy Milly babácska következik, aki amúgy kislányos lenne, a melleit leszámítva. Ezt mondjuk lehagyhatták volna róla. Amúgy ő is a mozgékony babák közé tartozik.

Mellette egy ázsiai arcvonású Jenny baba következik a Kelly Doll Club sorozatból. hosszú lábakkal(még nincs anyukája:-(...)

Végül, de nem utolsósorban egy mosolygó Birthday Party Kelly baba, akit én mikor a kép készült Shellynek néztem, hajlítható térdekkel. A Fashionista családomhoz tartozik.


Akikre pedig vágyom(WISHLIST):

Kelly játszótér


Kelly szülinapi parti szett



Trick or Treat Kelly Doll - Miranda


Lehetnék rajztanár Barbie sorozat babái 2007-ből


Janet, Stacie barátnője a 80-as évekből


Cosima Petra húga a 80-as évekből


Szőke Peggy, Petra húga


Scooter, Skipper barátnője a 60-as évekből


Todd, Tutti barátja szintén 60-as évek


Becky, Skipper barátnője tolókocsiban(!), 1997-ből



ect., ect.

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Hello from Spain: I really like the sisters of Barbie. Nice pictures .. We keep in touch.

Bambuc írta...

Thank you Marta:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...