Pinterest

2013. május 29., szerda

Paola Reina - Winter in red Carol babaCarolt Ruth Treffeisen babatervező tervezte és a Paola Reina céggel együtt adta ki 2006-ban.

Régóta vadásztam már rá a neten. Többen is figyelték a licitet a vaterán, de mindenkit elriasztott az a kis hiba, ami engem egyáltalán nem zavart. Vagyis hogy hiányzott az egyik szempillája.Így aztán simán megnyertem a babát.

A baba vadonatúj, a saját dobozában kaptam meg, a haja és főleg a teste vanília illatot áraszt, mint minden Paola Reina baba, mert magába a műanyagba kevernek vanília esszenciát még formába öntés előtt.

A haja fényes, síkos, egyszerűen imádnivaló fésülni. Legjobban az arcát szeretem, a kerek gyerekarcot, vastag ajkakkal.

A gyenge pontja a szempillája, ami nagyon hanyagul van felragasztva, ezért nem is bajlódtam azzal, hogy új szempillát ragasszak neki, így sokkal természetesebb. A műanyag, amiből készült, kitűnő minőségű, kellően puha. Nagyon szépen formázott a lába, a keze. Óh, és ez nem Kínában készült, hanem Spanyolországban!Clara baba barátnője lett(Corolle), és ha jobban megfigyelitek, látszik, hogy ugyanannak az öntőformának egy kisebb változatából készült a teste.A szeme nagyobb, mint a Corolle babának, és az arca is egyedibb. Clara 34 cm magas, Carol 32 cm. Carolnak a teste kicsit szélesebb, ami a baba testének arányait tekintve szerintem sikerültebb, mint Claranak. Kicsit furi, hogy ennyire hasonlít a nevük:-)Na de kinek is készült ez a fürdőruci???


A Le monde de Poumi honlapon lehet pucérka Paola Reina és egyébb modern divatbabákat venni, megfizethető áron.
Remélem még rábukkanok egy ilyen babára, mert többféle is van belőle.

A kedvencem, Liu a kínai lányka


A japán Akame(ne kérdezzétek, mi a különbség a kínai és a japán baba arca között:-))


Carla mint Geisha


A szőke, szeplős Carla


A Martinique szigeti Nora


A klasszikus szeplős, vörös Cristi


A vágány Dasha


Angyalok és szörnyek sorozat


A rózsaszín hajú Monster Negrita


A kissé punkos Monster Rosa


A rózsaszín hajú Angel Rosa


És végül, de nem utolsó sorban Vincent, az egyetlen fiú baba a sorozatból.És az új 60 cm magas Paola Reina babákról még nem is írtam! Majd legközelebb.

1 megjegyzés:

marimama írta...

Nagyon szépek,,,én a götz,élethűeket gyűjtöm.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...