Pinterest

2013. február 5., kedd

Barbie és a zene



Nem újkeletű dolog, hogy Barbie tud zenélni és énekelni, szóval nem a Barbie mesékhez találták ki(lásd A hercegnő és a popsztár). Már van egy régebbi Barbie and the Rockers babám, és most új lakó érkezett hozzánk.

Már vagy 4 hónapja várakozik a társára a csillogós hajú néger Christie babám. Tegnap végre megérkezett Barbie is hozzá méghozzá gitárral együtt! Teresával hárman alkotják a Beyond Pink bandát. Itt a reklám róluk. A szöveg lényege kb. annyi annyi, hogy légy rózsaszín:-)Egy kazettát is kiadtak a dalaikkal. A sorozat 1998-ban készült. Ha valakinek van eladó egy Teresája a bandához, megvenném:-)













Ha Barbie jobb karját megmozgatjuk, elfordul a feje is, ha Christie jobb lábát mozgatjuk meg, szintén elfordul Christie feje:-)

Így néz ki banda, ha teljes a létszám, csak Teresa hiányzik, és a hangszerek, no meg a ruhák.








3 megjegyzés:

világbaba írta...

Nekem, van egy gitárom, ami a Teresa babához tartozik. Világít a sötétben. Sajnos Teresa nincs meg. A néger baba, viszont nekem is megvan, kicsit meggyötört állapotban. Amúgy nagyon szépek, szurkolok, hogy Teresa is legyen hozzájuk.

világbaba írta...

Láttam egy babát a vaterán, ami hasonlít a Teresa babára, de nem vagyok benne biztos. Az eladó ezermester70, a termék neve (Barbie babák, hello kitti nyomda).

Bambuc írta...

Köszi, hogy szóltál, sajnos nem az:-((

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...