Pinterest

2018. május 15., kedd

EAH és MH


Szeretem a rövidítéseket, mintha valaki egy titkos nyelven beszélne, amit csak a bennfentesek értenek. Az EAH baba, az Ever After High babákat jelöli, egy olyan baba és rajzfilm, stb. sorozatot, amit sajnos beszüntettek, ezért csak másodkézből lehet beszerezni a babákat, már boltban sem kapható egyik sem. Szerencsére mindig van valaki, aki megunja a gyűjteményét és továbbadja. Így kerültek ma hozzám ketten is a sorozatból: Cedar Wood és Cerise Hood. Mindkettő régi álmom volt.
A két lánnyal immár 6 darabosra gyűlt a kis gyűjteményem.



Most, hogy már a másodkéz piacon van minden EAH baba, válogathatok melyiket veszem meg. Előnyben vannak az első pár sorozat babái, mert nagyon különlegesek a ruháik, fantáziadúsak a kiegészítők. Az utolsó széria babáinál, mintha leváltották volna a divattervezőt és egy kezdőt vettek volna fel helyette, alap fizetésért, valami olyan feladattal, hogy a semmiből, találjon ki valami eladhatót, de nehogy drága legyen! Nagyon rosszul tették, mert ez egyértelműen a minőség rovására ment. Ezt minden valamire való EAH gyűjtő megmondhatja.   


Cedar a Zűrös Tavasz( Spring UnSpung) sorozathoz tartozik, ami szerintem nagyon szépre sikerült.
Cerise csak pár részletben tér el az első kiadású babától. Mindkettőnek megvan a táskája, csak az egyik maradt le a képről.
  

Mivel csak egy fiú babám van, mindenki megőrül érte:-)))))))))))))))
Hát még ha Hunter Huntsman is meglenne!

Három újabb MH, vagyis Monster High baba is beköltözött hozzánk, szigorúan az én polcomra. Ezt most nem kapja meg a lányom, mert eltüntette Ella Eedeet! Valószínűleg kölcsönadta egy barátnőjének. Csak felügyelet mellett játszhat velük!

Íme Dracubecca(Draculaura x Robecca) és Robecca Steam! Szeretem a mix babákat. Robeccából kettő is van, ezért az egyiket majd átfestem. Csak tiszta acetont kell találnom valahol a smink leszedéshez.




Őt fogom átfesteni, mert kicsit ferde lett a szemöldöke.



A japán ruhás Draculaurát már bemutattam nektek. Olyan más a két karakter!


Tud repülni! Kivéve, amikor elhagyja a szárnyait.



Robecca 2x


Imádom a csizmáját. Annyira steampunkos!


C.A. Cupid sajnos ruha nélkül érkezett és még nem találtam rá az eredeti ruhájára.






Egy kedves babagyűjtő ismerős ajánlására vettem pár MH cipőt és csizmát is. Ott van köztük Ella csizmája is már csak a baba hiányzik:-(( 






1 megjegyzés:

olla123 írta...

Śliczne lalki!
EAH i MH są urocze i artykułowane! Daje to dużo różnych możliwości pozowania! Super zdjęcia :-)
Pozdrawiam serdecznie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...