Pinterest

2015. december 13., vasárnap

Kizi, az egzotikus Az Aradeanca babáim gyarapodnak a leglassabban. Legutóbb ezt a nagy méretű, pontosan 53 cm magas néger babát sikerült megvennem, akinek KIZI a neve. Azonosítani a papusiaradeanca blog alapján sikerült.
A feje tetejébe pedig neki is bele van nyomva a neve, mint általában ennek a márkájú babának. A teste kemény műanyagból, a feje puha kaucsuk gumiból van.

A baba hibátlan.
Azt hiszem ez az egyetlen ilyen nagy méretű afro amerikai Aradeanca baba. Volt már  egy bejegyzésem az Aradeanca fekete bőrű babákról a kis Zumbi kapcsán.Kizi eredeti ruhájában egy gyűjtőnél
Fotó: papusiaradeanca blogspot
  Kicsit Isaura jut eszembe róla, nem is tudom miért... Kb. abban az időben készülhetett, mikor ez a sorozat ment  a tévében. De akár gyarmati világ korabeli ruha is lehetne  rajta!

https://8-2coppersun3.wikispaces.com/Life+of+Slaves+in+Antebellum+America
Rabszolgák ruhái

Manapság már azért nem ilyen ruhákat adnak a fekete bőrű babákra, szerencsére.
Profilból látszik igazán hogy az arca kelet-német baba rokonaira hasonlít. Összehasonlítva a hasonló nagyságú Aradeanca babával, kicsit kilóg  a sorból ezzel a turcsi orral és vastag szájjal.   Egyébként élőben nagyon bájos, óriási tágra nyílt szemei vannak.  Mivel nagyon karcsú, könnyű lesz majd öltöztetni.

    

És kik jönnek legközelebb?

A Disney Animators babák ;-)


1 megjegyzés:

Inka írta...

milutka z Niej Isaura :)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...