Pinterest

2015. október 19., hétfő

Egy kis kínai Evi baba


 
Nem emlékszem kinek a blogján láttam az új Simba Evil Love sorozatot, de eldöntöttem hogy körülnézek ma a helyi kis játékboltban, hátha tudok venni egyet magamnak. És lőn, mindegyiket lehetett kapni a négyből egy-egy példányban. Azt hiszem, ez a kis kínai kislány csak rám várt.




A barna hajú nem tűnt különlegesnek, a szőke 12 egy tucat, néger gyerekem pedig már 3 is van.

 Összehasonlítva a régi Children of the Wordl sorozat koreai és japán Evi babáival, ennek a ruhája igencsak elnagyolt. A minta festve van rajta, még a gallérja is. A cipője puhább gumiból készült, mint egyéb társaié, ezért könnyen leesik a lábáról.




A szeme meglepő színű...kék! Igaz, hogy ez jól megy a fekete hajához, de ha már hűek akarunk lenni a kínai lányokhoz, akkor barna színű kéne legyen. A bőre egészen világos. A hajtekerést kibontva derült ki, hogy két sima copfba kötötték a haját. A koreai kislány rafinált frizurájához képest, azért ez elég trehány.
Az erős pink szájfestést is említhetném, ami egy kislányhoz azért túlzás.





Egybevetve az ötlet nem rossz, de nem is eredeti és sajnos korántsem olyan minőségű a baba, mint előző társai.

2 megjegyzés:

csevi írta...

Nálam láttad a kisleányt. Én is kínai és afrikai közt vergődtem, de mivel nem volt fekete babám, most lett. A ruhájuk tényleg egy borzalom silányság. A fej gumija is valami huszadrangú anyag lehet.

Boróka írta...

Teljesen egyetértek veled, a kivitelezésnek eredetibbnek kellett volna lennie! A kék szemek tényleg zavaróak hozzá. Viszont, ha valaki szimplán fekete hajú Evi babát akar, akkor ahhoz teljesen tökéletes! :-) Ezért én is gondolkozom rajta, hogy beszerezzem-e, mert amúgy szép. Meglátom utamba kerül-e, ha igen, akkor jöhet a néger kislány is. Köszönöm a bemutatót! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...