Pinterest

2015. szeptember 19., szombat

Winx club babák



Miután már közel az összes barbie mesét megnéztük legalább kétszer, gondoltam ideje sorozatot váltani. Persze olyat amihez baba is készült.
A tündéres mesék a kedvenceim, leginkább a klasszikusokat szeretem, de aztán jöhet az egyéb is. Így akadtam egy olasz mesesorozatra, ami tini tündérekről szól. Címe Winx Club.




A főszereplő egy Bloom nevű lány aki a Földön él, de egyik nap találkozik egy másik dimenzióból érkezett bajba esett tündérrel  Stellával és mikor kiderül, hogy neki magának is varázsereje van, elmegy vele a tündériskolába tanulni.

http://winx-fairies-fashion.blogspot.hu/
 
A sztoriban Bloom 16 éves. Természetesen hamar barátnőkre lel, és megalakítják a Winx Clubbot. Míg az első évadot még Lili is könnyedén végig tudta követni, a 2. évadnál már néha a hajam is égnek áll, hogy lehet ennyi marhaságot beletenni egy mesébe(pl. összezavarodott nindzsák).

Szóval a sztori (eddig) nem valami hűha, de most már mindegy, végignézzük. 2015-ben épp a 7. évadnál járnak, de készült mozifilm is belőle.

Ami fontosabb, hogy már a kezdetektől adtak ki babákat a meséhez, mindegyik évadhoz másokat. Én a legkorábbi, 2004-es Mattel babákat gyűjtöm, de befutott már 2 magasabb lány is a Witty Toys kiadásában. 


A legeslegújabb babákat itt a Winx Club honlapon lehet megnézni.


Ez pedig az én aktuális gyűjteményem:

Mattel Layla 2x, Mattel FLora középen
Witty Toys Bloom és Tecna 



Winx Club babáim

Mivel nem tudtam a kisebb babákból a szárnyas változatot megvenni, a nagyobbik Bloom baba már szárnnyal érkezett, igaz, hogy töröttel. Most szárad az új szárnya, amit Lili utasításai alapján festettem szivárványosra.

Ilyen volt:


A második évadban csatlakozott  a csapathoz az afro vonásokkal rendelkező Layla is, akiből gyorsan vettem is kettő ugyanattól az eladótól, ők nálunk Leila és Laila(!) néven futnak, mint ikrek. Mert igaz, hogy én gyűjtöm a babákat, de a gyerek játszik vele.






Hamarosan érkezik még egy Mattel vörös hajú Bloom, és egy szőke Stella, és akkor már csak a kék hajú copfos Musa, és a padlizsánlila hajú Tecna hiányzik a csapatból. Őket lesz a legnehezebb megszerezni.
Ezekből a babákból nem lesz annyi mint a barbikból, de a sorozatnak meg kell lennie!

Sajnos csak a Monster High babák ruháit tudják hordani, a cipőjüket nem, mert ahhoz túl széles a lábuk. A testalkatuk azonban nagyon hasonlít a MH babákéra. Látszik, hogy róluk inspirálódtak a szörnylányok megalkotói.


Őket pedig kívánságlistára teszem.

Icy a "jeges" boszi egyike a 3 gonosznak, a Trixből

Sky herceg, álnéven  Brandon, Bloom szerelme

A végére meg egy hímzésminta, de csak azért mert a kedvenc karakterem Bloom van rajta:-)



4 megjegyzés:

Fricskamacska írta...

Hát, érdekesek ezek a hosszú lábak. Nálunk még nincsenek babaigények. Szerencsére beérik azzal,amivel én nem játszom :D

Névtelen írta...

Hi, I like the wicked witch very much, with the blue hair and suit :-). Great collection you have!

Ashoka írta...

I have only one -Bloom :)

luna írta...

Ó a Winx club.. :) Amikor sérülés miatt ágyhoz voltam kötve, akkor néztem végig az első évadot és a nagyfilmet. Utána lett két jégkoris babám (1100 HUF volt a Müllerben), de annyira nem jöttek be, így tovább adtam rajtuk.
Később lett újabb két babám a Magical Glamour sorozatból (Musa és Tecna), őket már megtartottam.

Láttam a Tescoban akciózva (1990 HUF) Winx babákat (Bloom, Musa és sokan mások), de a kialakításuk nem hasonlít azokra, akik nekem vannak meg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...