Pinterest

2015. június 11., csütörtök

Új babák VácrólHát nem sok újdonság van most  a láthatáron. Az utóbbi időben jóval kevesebb babát vettem, mint szoktam. Ez köszönhető a nyárnak is, mert a pénzt inkább nyaralásra kell költeni.

Ma átmentem Vácra, a kedvenc játékboltjaimba, amiről ITT írtam már egyszer. Igazából NEM barbiet akartam venni, de ha más nem volt???

Szóval a legelső képen látható két babát vettem.

Egy 1988-as afro amerikai Csipkerózsikát, aki le tudja hunyni és ki tudja nyitna a szemét aszerint, hogy merre mozgatjuk a jobb karját.

Csukja, a jobb karja hátrahúzva


Nyitja, jobb karja előre lendülNem tudok betelni vele, olyan szép:-)A másik egy szőke Hannah Montana baba. Igazából a kreppelt szőkét akartam, de az nem volt.Menő rózsaszín cowboy csizmája van, amit majd átfestek:-)))))))))))Mivel már mindkét baba megvan nekem más változatban is, álljanak most egymás mellett.

Afro és kaukázusi Csipkerózsika
Hannah és MileyAzt hiszem jól sikerült az énekesnő arcvonásait elkapni ebben a babában. Nagy mosoly, aránylag köze álló szemek...Ja és vettem még pár hónapja ezt  a két Kid Kore babát és egy tornász Whitney babát,  akiket már nagyon vártak a barátaik. A kicsinek félrenyomták a szemét! Hát ilyen előfordul, ha nem kézzel festik a szemet, hanem nyomtatják.
7 megjegyzés:

All4 Barbie írta...

Hello from Spain: fabulous dolls. Great collection.We keep in touch

luna írta...

Gratula az új szerzeményekhez, szép babák!! :)

Bambuc írta...

Köszönöm Luna!

Bambuc írta...

Thank you Marta:-)

csevi írta...

No én már jó régen nem kukáztam babát sehol. Egyszerűen nincs rá idő. A nettes vásárlást most talonba tettem. Nincs bizalmam az emberekhez. Meglepődtem, hogy van Afro Csipkerózsika és tényleg szép.

világbaba írta...

Nagyon szép babáid lettek! Nekem tornász Stacie babám lett mostanában.

Ashoka írta...

Wspaniały zbiorek:) Pierwsza ciemnoskóra panna - śliczna:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...