Pinterest

2015. január 24., szombat

NIB A Gyűrűk Ura - A Két Torony Éowyn action figuraMég sosem volt ilyen különleges babám, mint amit most bemutatok. Erre is egy aukciós oldalon bukkantam rá. Most épp influenzás vagyok és sikeresen ragasztom rá a család többi tagjára is, de azért nem akarlak benneteket olvasnivaló nélkül hagyni.

Tehát ő Éowyn, A Gyűrűk Ura - A két Torony című Tolkien regény figurája, gyűjtői kiadás. A baba pont olyan, mint a fimben őt megformázó színésznő, Miranda Otto.


magassága 28 cm/11 inch

márkája: Toy Biz 2002, Made in China

A ruhája vastagabb műselyemből készült, elég nagy részletességgelAz arca? Hát kicsit kancsalnak sikerült, és a szemöldöke is ferde, amúgy eléggé hasonlít a karaktere.A haja elég ritka, át fogom hajazni, ez már tutiAbszolút mozgékony baba, action woman típus. Most bemutatkozik ruha nélkül is, hogy lássátok hogyan épül fel a teste.

Kicsit fiús alsónemű, BORZALMAS cipővel!És most pucérkodunk:-)A térde remekül hajlik, de csak nagyterpeszben tud állniMárkajelzés a combján hátulAz arca közelrőlA szája egyen rózsaszín, nem valami jól kidolgozott, és idősebbnek is néz ki mint a színésznő.

Itt visszamászik a dobozba, míg el nem döntöm mi lesz vele.Ugyanebben a sorozatban megjelent a többi karakter is, Legolas, Aragorn, Frodo, stb. Galadrielt, a tündekirálynőt nagyon szeretném megvenni, de jöhet a többi is


Fotó innen


fotó innen


fotó innen

Wishlistre felkerült a Tonner változat is:-)

fotók innen


5 megjegyzés:

Fricskamacska írta...

Nekem van egy Aragornom, az idei babagyűjtő talin összehozzuk őket :)

Bambuc írta...

Rendben, ha már az eredeti történetben nem sikerült:-)összejönniük.


Találtam én is egyet, de 6000 Ft volt, annyit most nem adok érte.

Fricskamacska írta...

Az enyém 2500 volt, hatot én se adnék érte :)

Urszula Cz.Nardello írta...

Beautiful Doll!! :)

Bambuc írta...

Thank you Urszula!

She's my newest doll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...