Pinterest

2014. március 6., csütörtök

DDUNG klónok már nálunk is!



Biztosan láttátok már ezeket a kis babákat a piacon, vásárokban, kínai boltban. 350 Ft-ért árulják őket, pónival együtt. Épp a minap láttam én is élőben egyet, de nem volt már elég pénz nálam, azóta is bánom, hogy nem vettem meg.

Már akkor gyanús volt, hogy valami márkás baba koppintása lehet.

Aztán rákerestem a neten és rájuk is találtam az aliexpress.com oldalán. Ha eddig nem gondoltátok volna, hát ennyiféle van belőlük. Szerintem nagyon aranyosak.
Az arcuk festett, kicsi száj, nagy szemek, manga szerűek. Kb. 10 cm magasak.

kicsi koreai ddung babák





Ja és hogy minek a másolatai a nálunk pónival árult kisbabák???

A Koreában gyártott DDUNG babáknak! Ezek lehetnek 11 cm és 18 cm magasak is, és az áruk 6-8000Ft-ba kerül Ebay-en. Dél Koreában egyébként nem kerülnek sokba és nagyon népszerűek. A babának természetesen külön karaktere van. Az életkora 4 év, az eredeti baba fekete göndör hajú, de nagyon sokféle változat készült már belőle. Rengeteg kiegészítőt és a baba képével díszített gyerekeknek szóló cipőt, pólót, mobiltartót stb.(végtelen lista) lehet megvásárolni.

Online shop Ddung.net


DDUNG baba Cute in Corea szuper blogjából, ahol még rengeteg fotót lehet látni ezekről a "cuki" babákról a gyönyörű kiegészítőkről nem is beszélve!


Szóval ha láttok egy ilyet a kínai boltban olcsón, vegyétek meg, mert egy kis hajcsere meg új ruha és máris van egy übercuki babátok;-)

3 megjegyzés:

Boróka írta...

Őrület, milyen édesek ezek!!! Nem is tudnék választani, mind kéne!! Ha látok ilyesmit valahol, tuti fogok venni! Köszi, hogy megmutattad!! :-)

csevi írta...

Nekünk van egy ilyen fekete cukiság. Kulcstartó formájába. De ezek sokkal cukibbak. Amúgy meg elég sok helyen találni ilyen babát már. Kínai áruházakba mindenképp.

Bambuc írta...

Sajnos a szentendrei kínai boltokban nincs, de ha bemegyek Pestre, mindenképpen veszek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...