Pinterest

2014. március 30., vasárnap

Babahaj göndörítés - afrofrizura 2. rész



Aki olvasta a tegnapi bejegyzésemet, az már tudja, hogy mára meg is száradt Whitney becsavart haja. Bár én Merida frizurát szerettem volna neki, de ez igazi afrofrizura lett:-)

Kibontottam a tincseket a zseníliadrótról


Minden tincset négyfelé szedtem.


Ez a végeredmény! A tincsek nem nyúlnak ki, masszívan felfelé ugranak a szoros tekerésnek köszönhetően. Azt hiszem elég lett volna csak 10-ig számolni, mikor bemártottam a fővő vízbe a baba fejét, mert egy kicsit száraz lett a haja, és most épp nincs semmilyen szárazon a hajra kenhető hajkondicionálóm itthon.

Csattal letűzve egyébként nem olyan rossz.


Legközelebb megpróbálom nem Z-ben tekerni, hanem spirálban, végig a dupla zsenília drót mentén, akkor dugóhúzó alakú lesz a haja.

Ilyen volt, ilyen lett


Kíváncsi lennék nektek hogy sikerül! Írjatok, ha kipróbáltátok.

4 megjegyzés:

Fricskamacska írta...

Nagyon jó lett! keresek én is egy áldozatot! ;) Köszönöm a bemutatót!!

Nagyné Kati írta...

Csatlakozom Fricskamacskához, nekem is tetszik , szuper lett. Az első képen ahol még nincs "kibontogatva" több tincsre ,tökéletes afro frizura.
Nagyon ügyes vagy Orsi!!!!

Bambuc írta...

Köszönöm:-)

világbaba írta...

Kipróbáltam a göndörítést! A Vény nélkülben Polly haján. Szivacsos csavarókkal. Mikor megszáradt és kiszedegettem a csavarókat, egyből meg is mostam a haját, majd jól bebalzsamoztam, sőt még egy kis hajzselét is kapott. Nekem nagyon tetszik! Köszönöm, hogy bemutattad a göndörítést!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...