Pinterest

2014. január 18., szombat

Monster High Frankie Stein



Hát igen, ha valamit nem ismerünk személyesen, akkor nem is tudunk hozzá szólni. Valahogy így voltam én is a Monster High babákkal. Már régóta csodálom őket, messziről, főleg a sokféleségüket, és az elképesztő alakjukat. Hamar ráakadtam én is, mint ti is oly sokan, az átfestett Monster High babákra. Akkor döntöttem el, hogy egyszer veszek egyet és átfestem.

Hát ma jött el az az alkalom. Tegnap megláttam az apródon egy eladónál egy Frankie Stein babát, és azonnal rákérdeztem. Mivel hihetetlenül olcsón adta, 800Ft(!), egy kicsit gondolkodtam, hátha másolat, de azért megbeszéltem vele, hogy megveszem. És képzeljétek, ma pont ide jött a lány a hétvégére és elhozta nekem!
Egy eredeti Frankie Stein Sweet 1600-as baba.

Én doboz nélkül vettem, de ilyen eredetiben


Ez nektek biztos mond valamit, én nem nagyon tudom mit jelent, mindenesetre nagyon boldog vagyok, hogy ilyen hihetetlen szerencsém volt ezzel a kedves lánnyal, aki szülinapra vette egyébként a babát egy kislánynak, de annak nem tetszett.

A fotó óta a festék már lekerült az arcáról, és arra vár, hogy új sminket kapjon. A testéről nem merem acetonnal lemosni a kapcsokat, mert félek, hogy leoldódik a bőréről a lakk. Szóval még nem tudom milyen személyiségű baba lesz belőle, ami biztos, hogy Lili már bevette a babacsaládba a ma esti játék közben, ő az Aranyhaj babánk nagylánya. Még az sem zavarta, hogy kék a bőre és nincs arca! Holnap festek neki egyet. A pasztellkrétás lakkozós festést, amit külföldön csinálnak itthon nem tudom kivitelezni, mert nincs lakkom, szóval marad az akril.



Szó mi szó, mostmár megértem miért rajongtok annyira érte. Hihetetlenül finom kis jószág, törékeny, mint egy virág. És micsoda lehetőségek vannak benne!!!

Már csak egy Draculaura, egy vérfarkas lány, egy Nefera stb. kellene...ennek sosincs vége.

7 megjegyzés:

Márta írta...

Gratulálok , ez tényleg hatalmas szerencse ,ilyen olcsón ... nagyon szép baba. Én is imádom őket.Nehéz rájuk varrni, főleg kötni , annyira filigránok. ...és sok szerencsét a festéshez. Én a csavart a nyakában egy recés késsel levágtam, mert mindenbe beleakadt...gondolom neki is van.

Bambuc írta...

Igen, neki is van csavar a nyakában, egyelőre benthagyom. Ma este horgoltam neki egy felsőt, de azt hiszem pamut helyet Honleány horgolócérnából lesz következő ruhadarab, mert most kicsit "meghízott":-)

Fricskamacska írta...

Nagyon szerencsés vagy! A használt Frankie babák ára is többnyire ötezer körül áll meg licitháború során! :) Nagyon kíváncsi vagyok az új sminkjére! :)

Boróka írta...

Nagyon örülök a babádnak! :-) Aranyos olvasni, ahogy ismerkedtél vele. Kíváncsi vagyok hogyan sikerül majd az átfestés!
A Sweet 1600 annyit jelent, hogy volt a meséből egy film a "Why Do Ghouls Fall In Love?" (Magyar címén: Milyen rémes ez a szerelem - online még megnézhető), és ez Draculaura 1600-ik születésnapjáról és a szerelemről szólt, mivel Valentin napon van, február 14-én, és a többiek a legcsodásabb partit szervezik neki. Az édes 1600-as babákból van Draculaura, Clawdeen, Clawd, Frankie, és a nagyon különleges C.A. Cupid. Illetve, tartozik a sorozathoz egy nagy, fekete-rózsaszín autó is, amit ajándékul kap Draculaura. Íme egy kép a teljes 1600-as babákról:
http://www.flickr.com/photos/71575905@N03/6947483936/sizes/l/

Nekem ezek közül C.A. Cupid van meg, aki Cupido lánya, és akit csak véletlenül tudtam beszerezni, a szerencse folytán. Viszont, egy-két hónapja láttam 1600-as babákat a Tesco-ban, bár ugye nem ilyen olcsón...
Nagyon örülök, hogy a Te tetszésedet is ennyire elnyerte a Monster High, és annak még jobban, hogy tervezel a gyűjteménybe további karaktereket! :-) Tényleg csak az látja mennyi lehetőség van bennük, aki már tartott a kezében egy ilyen nagyszerű babát! :-)
Ha van kedved, iratkozz fel hozzám a Monster High blogomra is, ha szeretnéd őket jobban vagy másképp megismerni, és már tervezem is, hogy ennek kapcsán a következő bejegyzésem C.A. Cupid bemutatása lesz. :-)
http://monsterhighmuzsaim.blogspot.hu/

Kevin írta...

Gratulálok az Uj lányhoz kívánom legyen ilyen szerencsés még sokszor:-D Nagyon várom a végeredményt ha átfested de biztosan csodálatos lessz;-)

Bambuc írta...

Boróka,
köszi a tájékoztatást, én már a kezdetektől olvasom a Monster High blogodat:-)Nagyon jó és ötletes a babák átalakítása.
A C.A. Cupid babára kíváncsi vagyok, nem hallottam még róla.

Bambuc írta...

Szia Ken Boy!

Köszönöm a kedves szavakat:-) Az átfestéshez még keresem a megfelelő piros festéket, de egyszer csak kész lesz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...