Pinterest

2014. január 15., szerda

Simba Evi Love - Children of The World sorozatHát kezdjük az évet egy olyan baba sorozattal, amit idén kezdtem el igazán gyűjteni.
Bár több Simba Steffi Love babám is van, az Évi Love babákat valahogy sosem szeretem annyira, mint a Shellyket, így aztán ami van, azt eddig a kislányomtól kaptam. Mert neki csak a kiegészítő kisállatok kellettek mindig az ajándék csomagból.

Bevallom, azért nem rajongtam eddig az Évi babákért, mert mindegyik szőke és kék szemű! Na jó, a többség. Egyébként helyesek, főleg a modern arcúak, és nyűhetetlenek, csakúgy mint a Steffik.

Rá kellett jönnöm, hogy végül is aranyosak. Lili szívesen játszik velük, főleg a szőkékkel. Kutatni kezdtem, milyen sorozatot adtak ki belőlük eddig. Hát nem sok weboldalt találtam ami velük foglalkozik. De ez szuper, mert az összes Kelly/Shelly típusú babát bemutatja!

Ez az egyik közülük: Li'l Friends of Kelly

Amikor ezt a babát megláttam a zsibvasar.hu-n, akkor tudtam, hogy rátaláltam egy sorozatra!Ez a fekete fiúcska a Simba Evi Children of The World sorozatának egy tagja, sajnos nem tudom melyik évből, mert nincs rajta dátum. Ruhája alapján afrikai lehet(?), vagy brazil(?), igazából nem tudnám pontosan megmondani. Azóta, hogy ezeket a fotókat elkészítettem, lemostam az arcáról a festéket, és most simán elmegy néger kisfiúnak:-)A sorozat akkor lesz teljes, ha meglesz a

skót- skót kockásban
holland- főkötős
spanyol pöttyös ruhás
kínai/koreai- egyértelmű
hawaii- hula hula szoknyás
francia - rózsaszín virággal a hajában
osztrák- zöld sapkás
magyar- piros fűzött mellényben, dobozban látható a képen
japán- fekete hajú frufrus kimonóban
indiai- kreol, baba száriban
Francia


Koreai


Indián

Évi babám is mint a képenvagy Karlota fotójánPontosan nem sikerült megtudnom hány babából áll a Világ gyermekei sorozat, ti tudjátok esetleg? Ti gyűjtitek az Évi babákat?


6 megjegyzés:

olla123 írta...

Lalka jest fantastyczna! Pozdrawiam serdecznie!

Lunarh Witherfield Karma írta...

Nice kid!
Greets from Poland :)

Fricskamacska írta...

Hát, én nem gyűjtöm, maguktól szaporodnak :) Valahogy bekerül egy-egy plusz ajándékba a babacsomagjainkba :) A Magyar babára nagyon kíváncsi lennék, és arra is, mikor lesz itthon olyan bolt, ahol kifejezetten gyűjtők számára hoznak és árulnak babákat ;) Talán rám vár ez a feladat! :)

Bambuc írta...

Dziękuję olla123 and Lunarh!

Bambuc írta...

Fricskamacska, sajnos nem sikerült elmentenem a képet a magyar babáról. A gyűjtős bolt jó ötlet, csináld meg!

Boróka írta...

Ezek az Evi Love babák nagyon különlegesek! A kisfiúd imádni valóan bájos, én is lemostam volna róla a festéket! :-) Egyébként nem értem, hogy miért nem maradt a Simba ezen a vonalon, hogy ilyen különböző Evi-ket gyártson, és miért nem terveznek különféle variációkat... Steffi-ből is lehetne többféle bőr-, haj-, szemszín változat!
Én is örülnék, ha Fricskamacska nyitna egy ilyen boltot!! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...