Pinterest

2014. január 27., hétfő

Frankie Stein újrafestve



Hát készen lett az új Frankie babám. Nem vagyok maradéktalanul megelégedve vele, kicsit lélektelen lett a tekintete. A száját meg fogom festeni újra, mert nem jó ez a szín. És befestem színtelen körömlakkal:-) Azt hiszem a szemöldökét is meg fogom változtatni, mert sokat tud az arckifejezésen javítani.



Na de mára ennyi, mert kivételesen hulla fáradt vagyok. Ja, a haját levágtam rövidre( kicsit nehéz volt beadni a gyereknek, miért is vágom le a baba szuper csillogós ezüst haját) ezért rá tudtam adni egy LIV baba parókát.


Azt hiszem, egyenlőre nem futok neki a hajbefűzésnek, mert nem találtam jó színű póthajakat, maradnak a parókát. Lili kedvéért lesz rózsaszín csillogós is!

Akkor az ilyen volt-ilyen lett fotók!



8 megjegyzés:

martimez írta...

Elsőre nem rossz. Nekem egy kicsit fölényeskedő a tekintete, tehát nem lélektelen, csak most ilyen kedve van :)
Akrillal tisztábban ,határozottabb kontúrokkal lehet átváltoztatni .A ceruza sokkal nagyobb maszatolással jár...

Boróka írta...

Nekem tetszik a szeme és a szemöldöke, szerintem aranyos, bájos a tekintete! Persze, a frizurán is sok múlik, hogy az milyen. Ennek a barnának a színe valóban nem egészen jó, de a formája, maga a frizura nagyon jól áll neki. A száját miért nem egyből színes körömlakkal csinálod? Akkor nem kéne átlátszóval lakkozni.Én el tudnék rá képzelni vagy egy világos rózsaszínt, vagy egy sötét bordót. Ez a leendő hajszíntől is függ. Mindenesetre nagyon várom a további átalakulását. Mi a terved, milyenre szeretnéd őt?

olla123 írta...

Mnie sie lalka bardzo podoba i podziwiam Twój talent. Jeśli jednak ją przemalujesz, to pokaż na zdjęciach. Pozdrawiam serdecznie!

Bambuc írta...

Kedves olla123!

Sajnos nem tudtam végigfotózni az átfestést, de ha újra kezdem, ígérem lesz több kép is:-)

Bambuc írta...

Kedves Martimez!

Igen, kicsit én is lenézőnek látom a szemét, pedig nem ilyet akartam, csak így sikerült:-(

Kedves Boróka!

Azért nem festettem egyenesen körömlakkal a száját, mert így sem tudok egyenes vonalat húzni, és nincs piros körömlakkom, de rózsaszín van! Köszönöm a tanácsokat:-)

Hétvégén míg a gyerek alszik délután, újrafestem, mert este már nem olyanok a színek, mint nappal.

Hegemony77 írta...

Szerintem is nagyon klassz lett! Nekem tetszik a szeme, és nem tűnik lélektelennek!

csevi írta...

Ja had adjak egy tanácsot parókára. Minap én is a lív babához kerestem műhajat. Lehet kapni hajdíszt (azzal a harapófogós miafenével)mű copfot.
Azt akartam átszabno mert hasónló mód volt elkészítve, mint a te horgolt fonal hajad, de észrevettem, hogy ez egy hosszú csíkból van körbevarrva. Lebontottam. Ha lesz időm megcsinálom a parcsit a lívnek.

maya40 írta...

De örülök, hogy rád találtam! Nagyon jó a blogod! A göndörítést tutira ki fogom próbálni, évek óta próbálok rájönni a loknik titkára.

Nagyon jó lett az újrafestésed, igazán. Az én első próbálkozásom katasztrófa volt. Egy összefirkált arcú Barbie-n kísérleteztem. Hiába mostam le acetonnal, a firka egy része halványan ott maradt. Lealapoztam, amitől aztán úgy nézett ki, mint egy festett gipsz múmiaarc :D

Nekem az akrilfesték + matt hobbilakk kombó bevált, de a technikámon még van mit finomítani.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...