Pinterest

2013. szeptember 19., csütörtök

Liv Sophie, Alexis és Daniela megérkezett!



Egy kis kitérő, mielőtt folytatnám a Pigotta baba készítést, ugyanis csomagom jött.

Akkora, de akkora mázlim volt! Tegnapelőtt délután megnéztem milyen új babákat tettek fel a vaterára, és megláttam 3 db Liv babát egy csomagban, egy csomó parókával együtt amit az előtt 1 órával tettek fel. És csak 3500Ft volt + posta! Már tavaly vettem egy ilyen babát, és akkor is bántam, hogy a másikat, amit még árult az eladó nem vettem meg, mert nagyon megszerettem. Az alakját talán még a fashionista babákénál is jobban szeretem, mert tinilányos, nem olyan nőcis. A szeme üvegszem és hatalmas!

5 féle csajszi van balról jobbra - Katie, Daniela, Sophie, Alexis és Hayden és persze egy srác is - Jake.


Jakeből sosem elég:-) annyira helyes


És ők az én új babáim:

Sophie 2 - azért kettő mert ő most érkezett


Alexis



Az én első babám is Sophie volt. Amint látjátok a babáknak festett haja van, ellenben többféle parókát lehet hozzájuk vásárolni. A csomagban a három babához összesen 9 db paróka volt! Hát persze, hogy nem hagyhattam ki! Mikor megérkeztek láttam, hogy az egyiknek a testére valamikori kislány tulajdonosa körömlakkal fürdőruhát festett és a szájáról is valamelyest lemosta a sminket. Danielának pedig tintafoltos volt a feje.



No de ilyen semmiségek nem fognak ki rajtam.

Sophie 2 acetonos lemosás alá került, Daniela Akneroxid krém pakolást kapott. A hármas képen a megtisztított Sophiet látjátok. Sajnos az aceton a matt festéket is lemosta a testéről, de ez legyen a legnagyobb baja.



Sophie és Alexis szájáról lemostam a sminket, még nem döntöttem el, milyen színűre fogom festeni, lehet, hogy így hagyom.
A parókák tökéletes állapotban vannak, csak ki kellett fésülni őket. Ha ügyesen variálom, rengetegféle babát állíthatok össze csak a parókák cseréjével:-)

Szerencsére eredeti ruhájukban és cipőjükbe jöttek a babák, ami nagy szerencse, mert nem tudnak barbie cipőt hordani. A régi Hasbro Sindykét azonban igen. A lábuk bokából is hajlik, ami tök jó!

Ha Daniela is felépül majd összeállítok pár sorozatot a sokféle parókával. Jó játék:-)

A 2011-es sorozatban új testfelépítésű babák vannak. Itt megnézhetitek őket. Alkatra maradtak a régi formájúak, de eltűntek a végtagösszekötők. Pont mint a barbieknál, bár talán még náluk is hajlékonyabbak a belső drótváz miatt. Nekem kicsit furik így, én a régit jobban szerettem.


10 megjegyzés:

Fricskamacska írta...

Gratulálok a lányokhoz, és a szerencsédhez is, de még mindig azt mondom, én sem jártam rosszul, mikor ötszáz forintos darabáron megkaparintottam a magam két lányát :) A szemükért imádom őket, na meg a különleges testükért, mert nekem, ugye ebben a kihívás, az előbbiben a varázslat :) Sok örömet hozzájuk!!

Bambuc írta...

Köszönöm Fricskamacska! Én is örültem volna, ha kicsit olcsóbban megkapom, a pénztárcakímélő vásárlást én is szeretem. De ez még belefért.
Nagyon jó fotózni őket, és képzeld, ha eredeti cipő van rajtuk, akkor megállnak a saját lábukon, kitámasztás nélkül!

világbaba írta...

Nagyon szép babák! Nagyon tetszenek a parókák! Jól jártál velük nagyon!

Tristen írta...

Hű, ez tényleg nagy szerencse volt!! Én már csak a parókák miatt is lecsaptam volna rá,- ha időben észrevettem volna...:) mivel Tristennek és Arizonának is ugyanekkora a feje, és Arizona sajnos kopikán érkezett hozzám.Nagyon szépséges lányok, majd tegyél fel képeket róluk, ha kijöttek a kórházból!! :)

martimez írta...

Ezt én is egy nappal a Te nagy szerencséd után vettem csak észre. Nem akarsz megválni valamelyiktől ? Én meg napok óta kalaptartókat ( FF Barbie kiegészítős ) keresek, de az Ebay-n a legtöbb helyen vagy nem kereskednek erre, vagy iszonyat a szállítás .A paróka nagy a Barbira ?
Ha látnál valahol ilyet és már te RÁUNTÁL :)
...jelezd nekem légyszíves.Köszi előre is .

Bambuc írta...

Szia Martimez!

A paróka valószínűleg nagy lenne egy barbie-ra, mert a Liv babáknak nagy a fejük. Egyelőre még nem válnék meg a parókáktól, mert nagyon tetszik, hogy cserélgethetem őket:-)

Ladyb írta...

Kedves Bambuc!

A tintafoltot valóban eltüntette az akneroxid krém a baba fejéről?
Melyiket használod? az 5-st vagy a 10-st? Hogyan használod?

Azért kérdezem, mert vásáoltam a vaterán egy babát, aminek az eladó a nyakába írta az árát tollal, ezt persze a leírásban nem szerepelt. Magam is babagyűjtő lévén szeretném belőle eltüntetni, csak nem tudom hogyan kell hozzákezdeni. Angolul már olvasgattam róla itt a neten, de most nálad találtam végre konkrét krémet a probléma esetleges megoldására.
Segítségedet előre is köszönöm! Khaatlyn

Bambuc írta...

Szia

Az Akneroxid 10-eset használom, ezt ajánlják a külföldi oldalak is, mert 10% ban tartalmaz benzoil peroxidot. Az 5%-os nem elég erős. Egyébként nagyon egyszerű használni, bekened vele a baba arcát, aránylag vastagon. Egy nap múlva mikor már rászáradt, lemosod, majd újra kened, ha még mindig ott a folt. Mindezt annyiszor ismétled, amíg ott a folt. Nyáron könnyebb, mert ha kiteszed a napra, már pár óra alatt eltűnik a folt, hidegben többször kell kenni. Arra vigyázz, hogy nem csak a foltot, hanem a körülötte levő területet is kifakítja a krém. Remélem sikerül kiszedni a foltot, eddig még mindenkinek sikerült. Lehet hogy pár napba azért bele fog telni:-)

Névtelen írta...

Üdv. Esetleg van eladó liv paróka? Évek óta próbálok szerezni.

Bambuc írta...

Kedves névtelen!

Ezeket a babákat sajnos már régen eladtam parókával együtt. Több parókám nincs.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...