Pinterest

2012. március 28., szerda

Barbie fejcsere egyszerűenVettem egy nagyon szép Lenora tündér Barbie babát, aminek hiányzott a szárnya. De nem volt gond, mert már terveim voltak vele. Mivel gyönyörű arca van, hosszú szempillákkal, úgy döntöttem, hogy új testet adok neki, egy Happy Family anyuka baba testét.Hogyan cseréljük le a barbie babánk fejét? Nagyon egyszerű.

Felmelegítjük a fejet, és levesszük a testről

Mivel nekem nincs melegítő párnám, ezért egy edénybe vizet melegítek, lefedem egy felfordított fedővel, és ráteszem a babát, úgy hogy a feje érje a fedőt. A testét bebugyolálom, mondjuk törölközőbe, nehogy megolvadjon a melegítés közben. Befedem az edényt még egy fedővel. Mikor már nagyon meleg a baba feje(szinte forró), könnyen lejön a testéről, mert a meleg gumi hajlíthatóvá válik.

Ha egy másik baba testre akarom rátenni, még most melegen ráhúzom az új baba testből kiálló kis kampóra, jól rányomom a fejet, aztán óvatosan visszahúzom, amíg enged.

Szóval ragasztó nélkül megoldottam a dolgot. Ha megunom, lecserélem újra a testet.-)

Ami fontos, mielőtt még szétszednék egy babát, hogy megfelelő színárnyalatú testet találjak a fejhez. Addig nem is érdemes belekezdeni a fejcserébe.
Belül a baba fejekbe a nyak peremén bele van írva a márkajelzés, és hogy mikor és hol készült.


Ezért aztán most van itthon 5 barbie fejem, ami testre vár...

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...