Pinterest

2018. február 20., kedd

Moana-Vaiana, a szépséges


Nagy mese rajongó vagyok. Azt hiszem, minden Disney mesét láttam már. Persze nem csak amerikai meséket  nézek, de most inkább egy ilyenről lesz szó.
Mikor kitört az oviban a Vaiana láz, vagyis minden kislány arról beszélt, akkor gondoltam, hogy ideje lesz nekem is megnézni végre ezt a mesét. Volt egy kis vitánk az egyik kislánnyal, mert én váltig azt állítottam, hogy a főszereplőt Moanának hívják, ő meg azt mondta Vaianának. Hamar tisztázódott, hogy mindkettőnknek igaza van. 

Hát mit mondjak? Imádtam a karaktert: bátor, szókimondó, nyughatatlan, és szépséges.
Igen! Pedig nem volt se vékony, se elegáns ruhába öltözött, mégis nagyon megszerettem. Na és a zene? A magyar változat is nagyon jól sikerült, de álljon itt az eredeti. 

 


A rajzok is meggyőzőek voltam, nagyon jól kapták el a karaktert

Moana wikia

Moana wikia
Moana wikia
Ez a baba promo képe


Szóval, mikor megláttam a jófogáson az eredeti Disney Store Classic Moana/Vaiana változatot eredeti dobozában, csak egy kicsit gondolkodtam, hogy megvegyem-e. Kb. addig, amíg megnyugtattam magam, hogy külföldről még drágábban tudnám csak beszerezni:-)

Én a Classic változatot vettem meg, ami minimális mértékben artikulált baba. Vagyis csak a könyöke, és a csuklója hajlik, a térde két kattintásnyit.  Ez engem nem zavar, mert stabilan megáll a lábán, mint majd az alábbi képek is mutatják.


Szépen faragott evezője van



Kedvenc kiegészítőm a nyaklánca



A gumizás túl erős volt, ezért megmaradt a nyoma a bal kezén. Talán, ha forró vízbe mártanám, eltűnne.


Lekerült a ruha is róla. Itt látszik, mennyire masszív, kicsit maszkulin a teste. Jóval nehezebb, mint egy alap barbie baba. 


Össze is hasonlítottam két modern barbiemmal. Egyértelműen övé a legsötétebb bőr, de más az árnyalata, mint a MTM és magas babának.



Térde kettőt, de inkább csak egyet kattan



Csak az angolspárgát ismeri :-)    


Nagyon szép az arca! 


Jó lenne, ha több ilyen  különleges testű babát is kiadnának a jövőben. 

4 megjegyzés:

Szara Sowa írta...

Bardzo ładna , taka inna od księżniczek Disneya. Gratuluję zakupu. :)

Bambuc írta...

It's true. Thank you Szara!

olla123 írta...

Piękna dziewczynka! Uwielbiam ją!

csevi írta...

Hopp. Akkor ez az amit én is kinéztem. Csak én sajnos mos kénytelen voltam halogatni a megvételt. :( Amúgy ez az egyetlen szép arcú, csak a szeme zavar, hogy folyvást oldalra néz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...