Pinterest

2018. február 1., csütörtök

Bonnie and Pearl Emma baba

Így nézett ki az aukción
Már elég régen nem vettem 18 inch magas babákat. Egyszerűen a helyhiány miatt. Az álmom egy babatartó szekrény, ahol végre egyszerre láthatnám az összes babát, amit szeretek, de ez még  a jövő zenéje. Addig is, csak képeket szoktam gyűjtögetni róluk. A vaterán láttam meg ezt a szépséget, és majdnem egy hétig gondolkoztam hogy megvegyem-e. A fotón is látszott, hogy gond van a szemével és nem tudtam hogy meg tudom-e javítani. (Végül is fixre kellett ragasztanom a bal szemét).

Addig is kutakodtam, ki lehet.

A baba márkája: Bonnie & Pearl
Gyártó: Anglia
Neve: Emma
Magassága: 48 cm/ 19 Inch
Típusa: American Girl
Haja: akril ragasztott paróka
Szeme: kézzel festett, alvós üvegszem

Emma


Dobozos baba
Nagyon szeretem az American Girl típusú babákat, szerintem egy 6-10 év közötti kislánynak az egyik legideálisabb babatípus. A puha test miatt lehet ölelgetni, a jól pózolható kemény végtagok miatt ugyanúgy megáll  a lábán, mint egy teljesen műanyag testű játékbaba. A mérete is pont megfelelő az öltöztetéshez.

A fent említett Emma baba felsőteste is kellemes fogású, illatos, matt felületű de kemény műanyagból készült.  A textilrész nagyon keményre ki van tömve, még keményebbre, mint az American girl babák, emiatt nem nyiklik-nyaklik  a baba, és jól állnak neki a vállpántos ruhák, egybe dresszek. A végtagok és  fej színe élőben porcelánhoz hasonlít. 




A babát két anyuka tervezte, akik gyerekkorukban sokat babáztak. Az egyik anyuka babáját Pearlnek,a a másikét Bonnie-nak hívták, így született meg a Bonnie and Pearl brand név.
A baba gyengéje a haja, ami sajnos nagyon száraz tapintású, könnyen kócolódik.

Még nem készült neki ruha, talán egyszer lesz az is.

Honlapjuk: Bonnie and Pearl

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ma már megrendelt Bonnie & Pearl Beatrice, egészen véletlenü! Alig várom, hogy a baba. Nekik van egy szép kis arcok :-)

Barbidou írta...

Emlékszem erre a babára, én is láttam, rögtön feltűnt a nem szokványos, érdekes arca. Gondoltam is, hogy biztos gyorsan megveszik majd, annak ellenére, hogy a szemén látszott, hogy van valami probléma vele. Akkor ezek szerint jó helye lett :)

Tristen írta...

Én is nézegettem őt :) de nálunk teltház van már erre a méretre. örülök, hogy hozzád került végül :) Nagyon aranyos.

Fricskamacska írta...

Alig várom, hogy láthassam élőben!! Gyönyörű arcocskája van!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...