Pinterest

2016. július 17., vasárnap

Divatbolondok Prágából
 Július első hetében Prágába utaztunk a férjemmel,  amolyan nászútfélére, amit már évek óta halasztunk. Persze még az út előtt tájékozódtam, hol és milyen barbie babák tehet ott kapni, ha esetleg lenne egy kis szabad időm játékboltokba menni...A szőke curvy babám is elkísért. 6 és fél óra volt az út vonattal, száguldottunk, mint a veszedelem.


A Hamley's boltban, ami Prága sétálóutcáján van, készítettem ezeket a fotókat a barbie kínálatról. A 2016-os fashionista sorozatból, úgy tűnik csak ezeket hozták Csehországba, is, mint amit hozzánk.


Végül a  negyedik játékboltban(amolyan Skála féle régi típusú nagyáruház) találtam kétféle curvy babát, és két tall barbiet, de mivel csak kettőt tudtam megvenni, ezért erre a kettőre esett a választásom. Tetszik nekem ez a mosolygós arcú curvy baba. A régi szőke curvy  babámmal ellentétben ő csak magassarkú cipőt tud hordani, de sajnos csak az újabb fajta cipőket. A fekete Lea arcú ázsiai babának meg olyan pici a lába, hogy ő is csak a saját cipőjét tudja hordani.A szőke hajú baba ismerkedik az új jövevénnyel

  

Egész jó ruhái vannak! Tudunk csereberélni!
 

Az alsó sorban lévő két babát lehetett még kapni a boltban.


Csak szolidan...

Lássuk közelebbről is a csíkoskát.
 Első találkozás


 A magassarkú cipő miatt magassabbnak tűnik ez a baba. Sajnos nem áll meg a lábán kitámasztás nélkül, emiatt a szőkének mégis jobban kedvelem a lábát.   A lányok együtt
Remélem hamarosan sikerül az összes curvy babát megvennem, csak idő kérdése:-)


4 megjegyzés:

olla123 írta...

Wybrałaś piękne lalki! Będziesz z nich miała dużo radości! Sklep ma wielką ofertę! Blisko mnie nie ma tak dobrze zaopatrzonego sklepu, niestety.
Wszystkie trzy panny wyglądają wspaniale!
Pozdrawiam serdecznie!

Nőszirom írta...

Gratulálok a babáidhoz és örülök hogy jó utatok volt. Nekem is tetszenek a curvy babák, már alig várom hogy az izületes megjelenjen nálunk.

csevi írta...

Ohh! Jó édes Prága! 3 évig éltem ott gyerekként. Elég sokat visszajártunk egy egy hétre. De már ez is kimarad. :(
Viszont amint látom azért több a felhozatal mint a mienk.

Boróka írta...

Imádom ezeket a dundi lányokat, szerintem, nekik van a legszebb arcuk! Nekem még ő az, aki nagyon tetszik:

https://timedotcom.files.wordpress.com/2016/01/new-barbie-body-shape-curvy-4.jpg?quality=75&strip=color&w=838

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...