Pinterest

2014. június 9., hétfő

Mariana, aki majdnem olyan, mint amilyen az én babám voltVégtelen szerencsének köszönhetően egy másik gyerekkori babámat is sikerült megvennem most a zsibvásáron.

A neve - MARIANA ( a név a fejébe van nyomva)

36 cm magas

ARADEANCA babaA márkáját onnan tudom, hogy láttam a blogon a fotóját. Van egy régi képem, ahol épp fél feje látszik ennek a babának, de erről már felismerhető. Nagyon ismerős érzés volt kézbe venni őt. Azt hiszem ez volt az a baba, aminek estélyi ruhát varrtam fehér bársonyból, olyan 8 évesen. Emlékszem, hogy a lépcsőház fordulójában rendeztük be egy szőnyegen a babaházat, a lakók örömére:) Legalább anyukámnak nem kellett messze keresgélnie minket.
A baba klasszikus, a teste, és végtagjai kemény műanyagból készültek, a feje gumi. A szeme kivételesen jól működik. Ami fantasztikus, hogy minden ruhája, még az alsószoknyája is eredeti és még a cipője is megvan, valaki nagyon vigyázott rá.Nincs rajta semmilyen márkajelzés, de ha valaki figyelgeti az Aradenca babákat, hamar ráismer.

MEGVAN AZ AUKCIÓ,AMIT KERESTEM! AZ ELADÓ NAGYON KEDVES VOLT, ÉS KIVETTE NEKEM A VÖRÖS HAJÚ OROSZ BABÁT ÉS AZ ARADEANCA BABÁT, AMI ELŐL ÜL KOCKÁS RUHÁBAN, ÉS KÖTÉNYBEN. JÖVŐ HÉTEN ÉRKEZNEK!!!! SAJNOS NEM BESZÉLEK OROSZUL, NEM TUDOK UTÁNANÉZNI MI LEHET A KIS VÖRÖS, DE A MÁSIKNAK BIZTOSAN MEGLESZ A NEVE:-)1 megjegyzés:

Fricskamacska írta...

Tyű, nekem ez az aukció ismerős, megnézem, tettem-e ráfigyelőt, mert akkor hátha meglesz az eladó. Gratulálok a szép lánykához!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...