Pinterest

2014. február 18., kedd

Aukcióajánló - Egy hajléktalan American girl baba
Azért néha ki lehet fogni egy-egy AMERICAN GIRL DOLL babát nálunk is. Ezt a babát előbb nekem ajánlották fel, de most szobabútorra gyűjtünk, úgyhogy szünetel a babavásárlás nálam, ezért feldobom ide, hátha valaki meg tudja venni.

Ahogy nézem a képeket róla: szőke félhosszú haj frufruval(ami talán vágott), barna szem, ez a baba akár GWEN THOMSON is lehet, Chrissa barátnője!Mint tudjátok, minden névvel rendelkező babához tartozik egy történet(egy-vagy több részes könyvben leírva), amit a babával együtt meg lehet vásárolni. Gwen, a Chrissáról szóló könyvekben szerepel: Chrissa és Chrissa Stands Strong.Gwen Thomson nak nagyon érdekes és bizonyos szempontból aktuális története.

Gwen Chrissa osztályába jár, és egy félénk és csendes kislány. Chrissa az első lány, akivel összebarátkozik az osztályban. A lánybanda tagjai - Tara , Sonali és Jadyn - azt terjesztik róla hogy egy lúzer, és gonosz csínyeket követnek el ellene. Sonali igazából nem akar részt venni ebben, és miután Tara erőszakkal levágja Gwen frufruját(na ezért van levágva a baba frufruja!)otthagyja a bandát, és Chrissa és Gwen barátnője lesz.

Gwen és az anyukája Janine, nehéz helyzetbe kerülnek, amikor az apa elveszti az állását. Ki kell költözniük a házukból, mert nem tudják fizetni a számlákat. Az apa hamarosan elhagyja őket, és hajléktalanná válnak. Amíg be nem áll a tél egy kocsiban laknak, aztán a Sunrise House-ba kerülnek, ami egy hajléktalanná vált nőket és gyerekeket segítő otthon. Itt segítséget kapnak ahhoz, hogy újra talpra álljanak és még egy lakást is ki tudnak venni.

Gwen legalább annyira szeret úszni, mint Sonali és Chrissa. Ő azonban nem úszik jól, ezért a 8-9 évesekhez küldik gyakorolni. Itt végül az úszómester asszisztense lesz, és egyre jobban megy majd neki az úszás. A második kötetben emiatt fogják zaklatni a többiek.

Film is készült az amerikai lányok történetéről. A filmben Gwen gyönyörűen hegedül az iskola hegedűjén, mert a sajátját a pénzügyi nehézségek közepette el kellett adniuk.

A fordítás eredetije itt olvasható.

Az AMERICAN GIRL DOLL babáimról itt olvashattok.

Szóval ki akarja befogadni ezt a kis lányt? Itt megtaláljátok a vaterán.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...