Pinterest

2013. augusztus 22., csütörtök

Csupaszív Klub babák - Lily Rose



Na jó, nem ez a magyar neve az Only Hearts Club babáknak, de én így neveztem el őket. Nálunk még nem lehet kapni ezt a Kaliforniában készült baba típust. Ezért is lepődtem meg, amikor a kedvenc eladómnál megpillantottam a vörös hajú Lily Rose nevű babát.

Bocs a sok fotóért, de nem tudok betelni vele, annyira aranyos! Magassága miatt jól beépíthető nagyobb testvérnek egy barbie családba, mint Vanessánál, aki action man és egyébb típusú babákat is használ a babás fotósorozatához.



Amit ezekről a babákról tudni lehet:

2009-ben megnyerte az Év Játéka díjat Amerikában a babákhoz tartozó kisállatokkal és a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel.



Nyolc lány babáról van szó, és a hozzájuk tartozó kistestvérekről, játékállatokról, bútorokról, lovakról, és megannyi egyéb hozzátartozó kellékről. Mindegyiknek kislánynak saját neve és kidolgozott karaktere van. A kislányokról szóló történeteket külön könyvben lehet megvásárolni. A népek közötti egyenlőség jegyében a kislányok között van kaukázusi, ázsiai ,afrikai típus, szóval mindenféle.



Általánosságban a lányokról:

Taylor Angelique szereti az állatokat
Karina Grace szereti a zenét, és imád táncolni
Olivia Hopes szereti a lovakat
Briana Joy szeret sportolni
Lily Rose szeret kirándulni
Anna Sophia szeret főzni
Hannah Faith szeret tornázni
Kayla Rae szeret öltözködni

Pár kép róluk különböző ruhákban, ugyanolyan sorrendben, mint fent látható:









A babák 22 cm magasak, a fejük és a kezük műanyagból van, a testük dróttal megerősített szivaccsal bélelt és finom műszálas anyaggal bevont textiltest. A drótváz miatt, ami még a nyakában is van, minden elképzelhető pozícióba beállíthatóak(jó hír a lelkes fotósoknak). A kisebb lánybabák és a kisállatok, pónik is drótvázasak.
A szemük nem festett, hanem mélyen ülő apró üvegszem, amitől nagyon valósághűnek tűnnek. A szájuk kicsit nyitva van, enyhe mosolyra húzódik.

A hajuk sűrűn tűzött, finom szálú, jól fésülhető, mindegyiknek hosszú.

Pár kép a kistestvérekről. Jelenleg hat kislány, illetve kisfiú baba tartozik hozzájuk. 10 cm magasak. Név szerint: Melody, Kristy, Jessica, Chelsea, Syndey, Trevor.
Saját szobabútoraik, játékait, játékházuk van. Természetesen ruhákat is lehet nekik vásárolni.





A babákhoz tartozó kisállatok, amik között bébimajom is van, olyan sikeresek, hogy külön fület is kaptak a honlapon. Nekik is van nevük, ruháik, saját játékaik. Lehet ezt még fokozni??? Na ezért kaptak díjat 2009-ben.



Egyéb hozzátartozók:

A babahordozó táska szerintem nagyon ötletes. Valószínűleg kétoldalt tépőzáras, és szétnyitható, illetve befordítható, így sérülésmentesen lehet a babákat és a kisállatokat hozni-vinni.



Klubszoba a nagyoknak


Balett stúdió - összecsukható kartonból van


Istálló- ezek nagyon tetszenek. Főleg, hogy a lovak lábát is lehet hajlítgatni.



Fotók non stop







Az amerikai anyukák azért szeretik ezt a babát, mert olyan, mint egy igazi gyerek, a ruházatában, a tevékenységeiben, az arányaiban. Van aki épp azt írja, hogy azért vette meg, mert nem olyan mint egy barbie baba:-)
Jó minőségű babák, jó áron. A hozzájuk tartozó történetek üzenete, hogy mindig hallgass a szívedre, ami valljuk be, igen pozitív.


Ez is amerikai!

Nekem tetszik! Hát nektek?


Aki pedig, jön, jön, jön, a titokzatos

SASHA!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...