Pinterest

2012. január 19., csütörtök

Li'l Miss Mermaid, éneklő sellő



Megérkezett egy újabb sellő babám, egy 1991-es Mattel Li'l Miss Mermaid baba. Ha megnyomjuk a testét, énekel, és ha hideg vízbe tesszük, akkor megváltozik a ruhájának a színe.

Vettem bele egy elemet, mert az nem volt itthon, és akkor még nem tudtam, hogyan is fog énekelni. Nem találtam rajta semmilyen gombot. Az elemet a koronájába kell tenni, vagyis a fejébe, és felül van a hangszórója. Ötletes. Végül az ebay-en találtam egy leírást róla. Egyébként már készültem elvinni egy szerelőhöz, csak épp zárva volt. Nagyot nézett volna, ha megjelenek nála egy babával:-)) Már volt, hoyg egy Barbie autót akartam nála megjavíttatni, de végül nem vittem el.

Kár, hogy a nagybátyám már nem él, ő mindent meg tudott javítani, és csak nevetne egy nagyot ha egy babát vinnék hozzá.


2012. január 17., kedd

Sunshine Fun Family baba család



A Mattel cég szereti a sorozatokat, ez a babacsalád például amit nemrég vettem, 1973 és 1978 között készült. Nevük Sunshine Fun Family, a 3. kiadás.

Anya - Steffie
Apa - Steve
Gyerekek - Sweets
Sunshine nagymama
Sunshine nagypapa






A testük keményebb műanyagból készült, nem úgy mint a Barbieknak, és más az alakjuk is, 23 cm magasak. Itt lehet róluk többet megtudni.

Rajongói oldal itt!

2012. január 11., szerda

Egy újabb Li'l Miss baba





Találtam egy eredeti Li'l miss Magic Jewel babát, Made in China.
Nagyon piszkos volt és kócos mikor megérkezett, de egy alapos fürdés, és fél óra fésülés után szebb lett, mint újkorában. Azért be kell vallanom, hogy a csillogós hajszálak miatt ennek a legnehezebb kifésülni a haját.

Jó tanács, ha azt akarod, hogy a babád haja mindig szép maradjon:

1. Folyékony mosószerrel mosd a haját
2. Folyékony öblítőszerrel öblítsd le, mint a ruhákat, ez már rajta is maradhat

A babák haja műszálból készül, tehát úgy kell bánni velük, mint a legfinomabb műszálas ruhával.

Én még vizesen szoktam kifésülni. Használhatsz fésülést könnyítő haj sprayt is.

Itt lehet megnézni egy korabeli, 1992-es reklámot erről a babáról

2012. január 6., péntek

Ariel énekel





Szeretem a Disney rajzfilmeket. Újra néztem nemrég az összes klasszikust. Hát mit mondjak a Hófehérkében van egy két horrorisztikus jelenet! Lili a Kis hableányból a "Ringat a víz" dalt szereti. Vettem hát neki egy nagyobb méretű Ariel babát, a Simba barbie mellett, akit jól lehet öltöztetni, és még énekel is.

Neve - Disney Princess Sing along friends Ariel a Playmates sorozatból, amit már bevontak, mert készítettek egy újabb típust belőle.

Nagyon szeretjük, és gyerekhangon énekel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...