Pinterest

2014. február 26., szerda

Saját aukcióajánló - Corolle Clara eladó



Most el kell válnom az egyik Clara babámtól, egy másik baba kedvéért.

CLARA HÉTFŐTŐL MÁR MÁSHOL LAKIK, HOZZÁNK MEG HAMAROSAN VALAKI MÁS KÖLTÖZIK A JÓVOLTÁBÓL, HA MINDEN RENDBEN MEGY:-)

Akit érdekel, bababolond néven megtalálja negyedórán belül a vaterán az aukcióim között 4000Ft-ért árulom.
A baba tökéletes állapotban van, csak polcon állt a többivel.
Ha itt tetszik meg, írd meg, és megbeszéljük levélben a fizetést és a postázást.






2014. február 22., szombat

Kira a farsangon


Lili az ovis farsangon BARBIE- A HERCEGNŐ ÉS A POPSZTÁR Keira(Kira)nak öltözött. A szoknyán kívül mindent én varrtam vagy horgoltam.
A hasonlóság nyilvánvaló, nem:-)

Na és mit kért az 5. szülinapjára???

Egy éneklő Kira barbie babát:-)


Felkerült a kívánságlistára(Wishlist) a Sziget Hercegnője babával együtt, amiről pont ma néztünk mesét.

2014. február 18., kedd

Aukcióajánló - Egy hajléktalan American girl baba




Azért néha ki lehet fogni egy-egy AMERICAN GIRL DOLL babát nálunk is. Ezt a babát előbb nekem ajánlották fel, de most szobabútorra gyűjtünk, úgyhogy szünetel a babavásárlás nálam, ezért feldobom ide, hátha valaki meg tudja venni.

Ahogy nézem a képeket róla: szőke félhosszú haj frufruval(ami talán vágott), barna szem, ez a baba akár GWEN THOMSON is lehet, Chrissa barátnője!



Mint tudjátok, minden névvel rendelkező babához tartozik egy történet(egy-vagy több részes könyvben leírva), amit a babával együtt meg lehet vásárolni. Gwen, a Chrissáról szóló könyvekben szerepel: Chrissa és Chrissa Stands Strong.



Gwen Thomson nak nagyon érdekes és bizonyos szempontból aktuális története.

Gwen Chrissa osztályába jár, és egy félénk és csendes kislány. Chrissa az első lány, akivel összebarátkozik az osztályban. A lánybanda tagjai - Tara , Sonali és Jadyn - azt terjesztik róla hogy egy lúzer, és gonosz csínyeket követnek el ellene. Sonali igazából nem akar részt venni ebben, és miután Tara erőszakkal levágja Gwen frufruját(na ezért van levágva a baba frufruja!)otthagyja a bandát, és Chrissa és Gwen barátnője lesz.

Gwen és az anyukája Janine, nehéz helyzetbe kerülnek, amikor az apa elveszti az állását. Ki kell költözniük a házukból, mert nem tudják fizetni a számlákat. Az apa hamarosan elhagyja őket, és hajléktalanná válnak. Amíg be nem áll a tél egy kocsiban laknak, aztán a Sunrise House-ba kerülnek, ami egy hajléktalanná vált nőket és gyerekeket segítő otthon. Itt segítséget kapnak ahhoz, hogy újra talpra álljanak és még egy lakást is ki tudnak venni.

Gwen legalább annyira szeret úszni, mint Sonali és Chrissa. Ő azonban nem úszik jól, ezért a 8-9 évesekhez küldik gyakorolni. Itt végül az úszómester asszisztense lesz, és egyre jobban megy majd neki az úszás. A második kötetben emiatt fogják zaklatni a többiek.

Film is készült az amerikai lányok történetéről. A filmben Gwen gyönyörűen hegedül az iskola hegedűjén, mert a sajátját a pénzügyi nehézségek közepette el kellett adniuk.

A fordítás eredetije itt olvasható.

Az AMERICAN GIRL DOLL babáimról itt olvashattok.

Szóval ki akarja befogadni ezt a kis lányt? Itt megtaláljátok a vaterán.

2014. február 11., kedd

Tündértarisznya kicsinek és nagynak


Mivel nálunk nagy a vonzalom a tündérek iránt, ezt a MARIPOSA tündértarisznyát varrtam meg Lilinek karácsonyra, amit a második képen kicsiben épp ELINA visel. A rószaszín és zöld gyapjúfilcet magam festettem Colombus festék segítségével. A tarisznya zöld füle francia körmöcskével, tricotinnel, készült.
A mintát a Mariposa és a pillangótündérek meséből vettem.



2014. február 6., csütörtök

Heti ajánló - Zapf Belle hercegnő



Mostanában nincs sok időm nézelődni, de ezt a Belle babát ajánlom nektek az apródról. Kicsit húzós az ára, de meg lehet próbálni alkudni. Amint látjátok, tökéletes állapotban van. Link itt.

ÚGY LÁTTAM MÁR ELKELT! Gratulálok az új tulajdonosnak, remélem valaki közületek vette meg.

Én időközben beszereztem egy Zapf Hamupipőkét, hamarosan bemutatom.
Ez most illusztráció, az enyémről még nincs kép.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...